Proizvodi kojima više nije mjesto u vašoj kupaonici

| Beauty |

Od beauty proizvoda i proizvoda za njegovanje pa sve do praznih bočica i sirupa za kašalj, vaš kupaonski ormarić čini se kao prikladno skladište za sve i svašta - zbog čega se u njemu gubite i zašto je u njemu uvijek nered. U nastavku donosimo čak 9 stvari kojih se ODMAH trebate riješiti (i tako osigurati mjesto za pokoju novu stvarčicu...)!

1. PULU PRAZNE KUTIJE. Bacite sve kutijice štapića za uši, tampona i blazinica i radije ih držite u estetski privlačnijim staklenim posudicama.

2. ONU STARU TUBU KREME ZA OSIP. I dok ste tu, slobodno bacite sve kreme kojima je istekao rok trajanja! Ili ako ništa drugo, barem ih maknite iz kupaonice i držite na nekom hladnijem mjestu s manje vlage.

3. BILO KAKVE "ZA SVAKI SLUČAJ" LIJEKOVE. Znate, one lijekove koje čuvate još od one grozne prehlade s kojom ste se borili...prije dvije godine?

4. ZAHRĐALE BRITVICE. Jeste li ikada čuli za urasle dlake? A za ogrebotine od britvice? Zahrđala britvica kojoj je vrijeme za otpad uglavnom je glavni razlog! 

5. STARU ŠMINKU. Poput primjerice onog ruža kojeg ste kupili prije dvije godine ili onog pudera koji vam nikad zaista nije odgovarao. U najboljem slučaju, boja ili konzistencija su im se promijenile. U najgorem slučaju, stavljate bakterije na cijelo lice. 

6. PAKET VLAŽNIH MARAMICA KOJE VIŠE NISU VLAŽNE. Savjet za ubuduće: preokrenite paket maramica na prednju stranu i tako ih čuvajte u ormariću kako bi duže zadržali vlažnost.

7. ONU UPITNU KREMU ZA LICE ILI OČI. Ako koristite proizvode kao što biste i trebali (sva puta na dan), ne bi ni trebali potrajati dovoljno dugo da se skore u pakiranju. Vjerujte nam.

8. RASTEGNUTE GUMICE ZA KOSU I UKOSNICE KOJE PRONALAZITE IZA UMIVAONIKA. Stavite magnet u svoj ormarić za ukosnice (i grickalicu za nokte, škarice i pincetu), a zauvijek se pozdravite s rastegnutim gumicama.

9. STARE ČETKICE ZA ZUBE. Iskoristite ih još jedan posljednji put za ribanje umivaonika ili toaletne školjke prije nego ih bacite u smeće zauvijek.