Proizvodi koji će vam olakšati održavanje frizure sa šiškama

| Beauty |

Proizvodi koji će vam olakšati održavanje frizure sa šiškama

Ponekad se pitamo je li šiške zaista tako lako nositi kako to Francuskinjama polazi od ruke? Caroline de Maigret i Lou Doillon nose ih kao da nikakav trud u njih nisu uložili, a stoje im perfektno nemarno. No izgleda da je prosječnoj djevojci puno teže održavati ih nego ovim "superženama" - složit ćemo se, šiške su obaveza!

Moraju se sušiti na četku u posebnom smjeru, zatim stilizirati i učvrstiti da stoje kako želite, ali da pritom izgledaju poletno i puno života. No koliko god to komplicirano izgledalo, uz malo truda i prave proizvode i vi možete imati bezvremensku frizuru i nestašne šiške.

Za početak, ako niste spretni sa sušilom za kosu i četkom, nabavite rotirajuću četku i sušilo u jednom! Ovakva četka će vam olakšati i ubrzati proces uređivanja i sušenja šiški (ali i cijele frizure), a kosa vam neće biti naelektrizirana ili zapetljana. Uz to trebat će vam i šampon za suho pranje, jer šiške često budu masne prije ostatka kose. Nabavite onaj s revitalizirajućim česticama ili barem onaj s volumenom, kako biste i u periodu između pranja imali lijepu frizuru. Šiške ćete trebati i skraćivati, a to je najlakše uz set za uređivanje šiški kod kuće, Bango. Na kraju, nabavite i masu za stiliziranje koja vam neće mastiti ili previše ukrutiti šiške, za onaj poletan izgled o kojem smo pričali.

Sve proizvode koje smo naveli možete pogledati u našoj galeriji, a nabaviti ih putem Interneta.

Proizvodi koji će vam olakšati održavanje frizure sa šiškama
I Birkin je nosila šiške...