Proizvod bez kojeg poznate Hrvatice ne mogu u svojoj beauty rutini

| Beauty |

Prirodni pilinzi koji su osvojili sve djevojke koje vole glatku i mirišljavu kožu dolaze iz radionice La PIELA.

Prirodnu kozmetiku La PIEL je 2018. godine stvorila jedna od najpopularnijih hrvatskih pop pjevačica, Lana Jurčević, koja je oduvijek bila ‘fanatik’ za ulja, kreme i općenito skin care. Za La PIEL proizvodima ’’poludjeli’’ su svi u Hrvatskoj i šire, od pjevačica, glumica, blogerica, influencera. Cilj brenda je da njihovi proizvodi njeguju, hidratiziraju i brinu o koži. La PIEL vodi računa da se kupci osjećaju posebno zbog toga što koriste njihove proizvode.

Nakon velikog uspjeha Sugar BABE-a, koji je na bazi šećera i 7 kraljevskih ulja, uz dodatak mini pupoljaka i latica ruža, izašla su 2 nova proizvoda koja će zaluditi sve one koji vole kavu i čaj, Coffee BABE i Matcha BABE.

Coffee BABE je scrub/piling na bazi kave s njegujućim uljima koji će od suhe kože napraviti divnu čistu, zdravu i mekanu kožu.

Matcha BABE je novi scrub/ piling na bazi matche, a to je zeleni čaj u prahu. Mirisa je koji će Vas ostaviti bez riječi, a vašu kožu će nahraniti i očistiti od svih nečistoća.

Svi La PIEL proizvodi su također ručno proizvedeni u Hrvatskoj i nisu testirani na životinjama, a koriste najbolja ulja, baze i sastojke te su su cijenama vrlo prihvatljivi s obzirom na visoku kvalitetu.