Pristupačni i blagotvorni saveznik u čišćenju kožu

| Beauty |

Čišćenje lica najbitniji je korak u njezi kože, posljednjih godina jedao od najrazvikanijih pomagala je konjac spužvica. Biljka koja je porijeklom iz Azije više od 1500 godina koristi se u medicinske i kozmetičke svrhe. Iako na prvu izgleda tvrdo poput kamena, ona zapravo ima veliku moć upijanja, uklanja nečistoće iz pora i temeljito čisti kožu. Izrazito su nježne i možete ih koristiti u svakodnevnoj rutini čišćenja i njege lica.
Konjac spužvica služi za čišćenje, radi blagi piling lica, uklanja odumrle stanice, stimulira cirkulaciju, potiče obnovu stanica. Postoji više vrsta ove čudotvorne spužvice, a koju će te izabrati ovisi o tipu i potrebama kože.
Bijela konjac spužva namjenjena je  za normalnu, spužva s rozom glinom za osjetljivu kožu sklonu crvenilu, crvenu s anti-age učinkom i crnu konjac spužvu  za problematičnu i masnu kožu.
Koristite je tako da je natopite u vodi nekoliko minuta kako bi se omekšala i natopila, izmasirajte lice spužvicom s ili bez sredstva za čišćenje, nakon čišćenja lica spužvu operite pod vodom, iscijedite i ostavite na prozračnom i čistom mjestu da se osuši.
Cijena spužvice se kreče od 30ak kuna pa naviše.