Prirodnim putem do gušćih trepavica

| Beauty |

Instagram/ @sonjdradeluxe

Svaka žena bi željela imati prirodno duge i guste trepavice.

Ako priroda i nije bila darežljiva po pitanju vaših trepavica, tu su maskara i ekstenzije trepavica. Međutim, nitko ne poriče da su prirodne i guste trepavice nezamjenjive.

Pročitajte naše savjete kako postići predivne trepavice, a prve rezultate ćete vidjeti već za nekoliko tjedana.

Češljanje trepavica

Ovo zvuči neobično, zar ne? Međutim, postoje češljići koji su posebno dizajnirani za trepavice. Jer, vjerovali ili ne, češljanjem trepavica možete učiniti čudo za svoje trepavice .To obavezno radite prije stavljanja maskare, a ovaj potez ne morate ponavljati svaki dan, ali ga napravite s vremena na vrijeme. Ne oduzima puno vremena, a može učiniti dosta.

Korištenje vazelina

Iako ste možda skeptični, ovaj savjet je vrlo jednostavan za realizaciju. Stavite malo vazelina na kapke prije nego idete na spavanje – on će pojačati rast vaših trepavica. Potrajat će neko vrijeme da vidite rezultate, ali vjerujte da radi i djeluje.

Maslinovo ulje

Čudotvorno maslinovo ulje. Mnoge žene kunu se u istinitost ovog savjeta. Dakle, malo maslinovog ulja na vašim kapcima kroz noć pomoći će da trepavice upiju sve vitamine i minerale iz ulja i omoguće njihov brži rast.

Masaža kapaka

Trepavice mogu ispadati, biti krhke i lomljive. Međutim, trljanje kapaka i poticanje folikula može istinski pomoći da trepavice rastu brže, da se oporave i budu zdrave.


Vitamin E

Ovaj vitamin zaslužan je za stvarno povećanje trepavica, a istovremeno će ih nahraniti i ojačati.

Prehrana

Iako se ne čini da je ikako povezano, loša prehrana i masna hrana itekako utječu na rast trepavica. Zamijenite svoju prehranu i jedite što više povrća i voća. S vremenom ćete primijetiti veliku razliku.

Proteini

Ponekad ni zdrava prehrana nije dovoljna za poticanje prirodnog rasta trepavica. Ako ne unosite dovoljno proteina, veća količina voća i povrća neće imati značajan učinak. Stoga jedite više proteina koji odgovaraju vašem tijelu. 

Varajte!

Ako i uz brojne savjete ne možete uspjeti u tome da vam trepavice narastu, u ponudi uvijek ima hrpa maskara za produljivanje trepavica. Istina da je to linija manjeg otpora, ali zašto ne?