Prirodan izgled u tri koraka

| Beauty |

Iako se bliži doba kada će more i sunce učiniti svoje i izvući prirodnu ljepotu iz svakog od nas, ne škodi imati na umu da postoje proizvodi koji nam pomažu da izgledamo prirodno i njegovano tokom cijele godine. Danas Vam predstavljamo tri nova revolucionarna proizvoda iz L'Oreala Paris.

Svojom potpuno originalnom i revolucionarnom tehnologijom Nude Magique BB krema mijenja se pred vašim očima. “Pametne“ obojene čestice pretvaraju teksturu Nude Magique BB kreme u „pametnu“ teksturu. Zahvaljujući mikroenkapsuliranim pigmentima formule koji prilikom nanošenja pucaju kako bi otpustili pigmente u boji, kremasti izgled Nude Magique BB kreme se preobražava i prilagođava svakoj nijansi kože. A kao rezultat ima 24-satna hidrataciju, besprijekoran ten, prirodan izgled kože, antioksidante i obaveznu zaštitu od UV zračenja.

L’Oreal Paris Nude Magique BB krema osmišljena je u 2 nijanse za sve fenotipove žena: svijetli ton kože i srednje taman ton kože. Cijena joj je 99,90kn.

Nude Magique BB krema
Nude Magique BB krema

Kao nastavak tretmana, L'Oreal Paris Lumi Magique Primer idealan je za pripremanje kože za zadivljujuće blistave rezultate šminkanja. Može se koristiti kao podloga prije nanošenja tekućeg pudera ili samostalno. Svježa, lagana i svilenkasta formula Lumi Magique Primera pruža 8 sati hidratacije. Možete ga pronaći u svim drogerijama po cijeni od 84,90kn.

Lumi Magique primer
Lumi Magique primer

Tradicionalni tekući puderi za prekrivanje nesavršenosti kože, prekrivaju lice neprozirnim slojem. Iako ovaj sloj može savršeno ujednačiti ten, on dovodi do izbljeđivanja prirodne blistavosti kože i prekriva crte lica maskom visoke razine prekrivanja. Lumi Magique tekući puder raskinuo je s tradicionalnim tekućim puderima razvojem formule koja je stvorena radi očuvanja prirodne blistavosti kože i brisanja nesavršenosti. Sadrži 10 puta manje neprozirnih punila i gotovo 40% čiste vode (nasuprot prosjeku od oko 20%) za ispunjavanje kože vlagom, izvorom njezinog prirodnog sjaja.

Rezultat je savršen i prirodan transparentan ten, napojen Andersenovom tekućom tvari. Vaš ten izgleda besprijekorno, blista iznimnim sjajem kao da je osvijetljen iz unutrašnjosti. Cijena: 114,90 kn.

Lumi Magique tekući puder
Lumi Magique tekući puder