Primjeri savršenog novogodišnjeg make-upa

| Beauty |

Novogodišnji make-up

Iako je za pretpostaviti da velika većina vas ne zna gdje će i što će raditi sutra navečer za proslavu Nove godine ili će je jednostavno dočekati kod kuće, to ne znači da se ne trebate pripremiti i savršeno izgledati. Posebno će nam zahvalni na ovim beauty prijedlozima biti vjerojatno ipak oni koji negdje idu. Pretpostavljamo da su frizure, depilacije, nokti i ostale sitnice odrađeni pa vam donosimo prijedloge za savršeni novogodišnji make-up

Prije finalnih prijedloga važno je da znate koliko je dobra baza važna za proslave koje traju cijelu noć, prvo nanesite tekući puder, zatim korektor ispod i oko očiju, zatim puder u prahu koji sprečava sjaj. Ukoliko imate ogromne podočnjake - korektor nanesite i prije i poslije tekućeg pudera. Također, ako imate primer za oči, obavezno ga nanesite kako bi spriječili nakupljanje sjenila u borama. 

Crvene usne+eyeliner

Crveni tuž+eyeliner- prijedlog šminke
Crveni tuž+eyeliner 

S crvenim usnama ne možete pogriješiti, a i muškarci ih obožavaju, osim ako već imate dečka ili muža - onih ih mrze. Prva opcija vam je da ukradete look Taylor Swift čija šminkerica Lorrie Turk voli ostaviti oči jednostavnim te na njih stavlja samo neutralno sjenilo kako se kapci ne bi sjajili te naravno puno maskara koje povećavaju i produžuju trepavice. Druga varijanta nošenja crvenih usana je da ih iskombinirate uz seksi crni eyeliner. S obzirom da su sve ostale varijante ovog make-upa varijacije na istu temu dodatno po želji možete naglasiti obrve. Isto tako, umjesto crnog eyelinera možete koristiti onaj u boji poput recimo plavog.

Smokey eyes 

Smokey, Novogodišnji make-up
Smokey na očima

Ništa nije glamuroznije od smokeya na očima no ne stoji svim ženama jednako dobro. Najljepši je u crnim nijansama koje najbolje pristaju ženama s izrazito svijetlom puti, onima malo tamnijima odlično pristaju verzije sa smeđim sjenilima. No smokey za najvažniju noć u godini možete i pomalo nekonvencionalno kombinirati s nekim drugim bojama kao naprimjer ljubičastom ili čak i plavom. Kada se odlučite naglasiti oči, najbolje je usne ostaviti neutralnima, zato nanesite nude ruž za usne, a ako ga nemate prođite po usnama spužvicom na kojem je malo tekućeg pudera i premažite ih svijetlo rozim ili prozirnim sjajilom. 

Brončani neutral

Bronze make-up- prijedlog šminke
Bronze make-up

Ako nosite neku varijantu metalik haljine, idealan make up je u istim bojama. Ako ste tamne puti ovo je idealan make-up za vas. Prvo nanesite bronzer, naš savjet je da bronzer uvijek kupite za jednu nijansu tamniju kako bi kada ga nanesete dobili malo drugačiju dimenziju i dubljinu te konturirali čelo, obraze i nos. Koristite kao što je slučaj kod Kerry na fotografiji smeđe-zlatna sjenila za oči, umjetne trepavice ili puno maskare, te također nanesite nude ruž na usne. Izgledati ćete prirodno, a sjajno. 


Sjaj, zlatno i šljokice na očima

Šljokice na make-upu za Novu godinu- prijedlog šminke- prijedlog šminke
Šljokice na make-upu za Novu godinu

Kada je vrijeme za šljokice ako ne za Novu godinu? Možete ih nanijeti u raznim oblicima, recimo gel kao eyeliner iz našeg prvog prijedloga make upa ili kao smokey eyes uz rub kapka ili pak preko cijelog kapka. Možete koristiti sjenilo sa šljokicama, eyeliner sa šljokicama ili pak same šljokice koje nanosite na kremasto sjenilo u istoj boji. Isto tako, zlatna boja na kapcima biti će dovoljna da zasjate na dočeku pa i ako ste u staroj crnoj haljini. Sve ove kombinacije kombinirajte s neutralnim mat usnama.

Dramatičan tamni make up

Usne boje šljive za Novu godinu - prijedlog šminke
Usne boje šljive za Novu godinu

Iako su crvene usne klasičan odabir za Novu godinu, varijanta novogodišnjeg make-upa s tamnijim usnama u boji šljive vrlo je zanimljiv i pomalo tajanstven. Oči u tom slučaju najčešće idu samo malo okružene crnom olovkom te neutralnim, smeđim sjenilom, ali možete se odlučiti i za najtamniju, pomalo "darkersku varijantu" gdje tamni ruž kombinirate i s tamnim očima.


Ledeni make-up

Ledeni make-up - prijedlog šminke
Ledeni make-up

Iako vani nema snijega pa se ne možete uživjet u ulogu ledene princeze, takav make up ipak nekim ženama odlično stoji i idealan je odabir za Novu godinu. Ovaj make-up ne uključuje previše boje, ali zato se ističe savršenom kožom, očima i obrvama. Na oči nanesite kremasta sjenila u ledeno bijeloj boji, obrve dodatno naglasite olovkama i sjenilima za obrve i stavite mrvicu roskastog rumenila da ne izgledate previše hladno.