Izbor za Najseksi Hrvaticu

Prijave za izbor ljepote kod prvog Hrvata čije su modne fotografije objavljene u Vogueu

| Beauty |

Moguće da ste već čuli, ali ponoviti ćemo za one koji nisu: sprema se novo izdanje najvažnijeg izbora ljepote - onaj za najseksi Hrvaticu!

 
Prijave su službeno otvorene i traju još samo nekoliko dana, do 10. svibnja. Riječ je o izboru koji devetu godinu za redom organizira legendarni umjetnički fotograf Boris Štajduhar (prvi Hrvat čije su modne fotografije objavljene u Vogueu). Nakon što je izbor organizirao pod pokroviteljstvom nekih od najjačih medija u Hrvatskoj - Globus, Nedjeljni Jutarnji i 24sata - Štajduhar planira ove godine veći i ambiciozniji projekt nego do sada, a koji objedinjuje više medija odjednom. Istovremeno će se, naime, pojaviti u tiskani medijima, na televiziji i, evo, internetu.
 
Naravno, u tako ugledan projekt, obavezno se morao uključiti i Wall.hr! (Čitaj dalje da vidiš kako se prijaviti...)
 
---
 
Ideja izbora je, kao i proteklih godina, da se na njega mogu prijaviti sve djevojke koje smatraju da zaslužuju ovu titulu, bez obzira jesu li članice neke modne agencije i imaju li uopće manekenskih ambicija ili iskustva poziranja pred objektivom profesionalnog fotografa.
 
Casting je otvoren i prijave se i dalje primaju, ali samo još nekoliko dana. Dovoljno je samo javiti se putem Facebook stranice 'Najseksi Hrvatica by Štajdi' ili na mail: prijava@najseksihrvatica.com
 
Zainteresirane djevojke u inbox stranice ili na mail bi trebale poslati dvije fotografije: portret i fotografiju u kupaćem kostimu, a u obzir će se uzimati samo fotografije koje nisu obrađivane u Photoshopu.
 
Uz fotografiju potrebno je napisati mjere: godine, visinu, težinu, opseg grudi, struka i bokova. Uz sve to je, naravno, potrebno poslati i kontakt kako bi se odabrane djevojke mogle pozvati na fotosession. Dvanaest djevojaka koje odabere ugledni žiri izbora, u kojemu sjede znamenite domaće i međunarodne ličnosti, biti će pozvane na trodnevni fotosession na ekskluzivnoj lokaciji na obali, a nakon objave njihovih fotografija, jedna od djevojaka ponijeti će titulu najseksi Hrvatice za 2017. godinu.
 
O svim detaljima ćemo vas redovito izvještavati, a ukoliko želite kročiti putevima prošlogodišnjih pobjednica poput manekenke Nikoline Miletić, glumice Ornele Vištice, manekenke i humanitarke Melite Onyshenko ili modela Iris Volf, svakako se prijavite putem gore navedenih adresa.
 
Imajte, međutim, na umu, da prijave traju još svega par dana.