Prezentacija novih anticelulitnih tretmana by NIKEL u FIT& HEALTHY STUDIU

| Beauty |

U zelenilu zagrebačkog Podsljemena poseban je prostor FIT& HEALTHY STUDIA u kojem je održana zanimljiva prezentacija novih anticelulitnih tretmana koji su izvrsna priprema tijela za ljetno doba i sezonu plaža.

Svima znan neprijatelj dobrog izgleda – celulit dobio je i jakog protivnika u Nikel Anti-celulitnom ulju te koncentratu, koji svojim bogatim sastojcima njeguju, daju svježinu, napetost i glatkoću koži. Masažom Nikel proizvodima u bedra i ostale zahvaćene regije sprječava se nastanak celulita i ublažavaju već postojeće promjene, istaknuto je na prezentaciji kojoj su se pridružile mnoge poznate osobe iz javnog i političkog života Hrvatske. U dobrom društvu i raspoloženju organiziran je obilazak FIT& HEALTHY STUDIA u kojem bez gužve, neadekvatnog vježbanja i čekanja na sprave, individualnim pristupom svim članovima prilagođenim programima vježbanja potrebama i fizičkoj spremnosti, uz stalnu kontrolu fitness trenera i na visokoprofesionalnim spravama, otkrivate svoje tijelo s ciljem očuvanja zdravlja.


Dakle, odličan napad na celulit, kako bi bili spremni za ljeto koje je pred nama uz FIT& HEALTHY STUDIO uz svima poznatu i već etabliranu kozmetičku liniju proizvoda NIKEL.