Prekrasno rumenilo koje najradije ne bismo koristili

| Beauty |

Milani Rose Blush
Milani Rose Blush

 Ako već niste primijetili do sad, društvene mreže su postale mjesto gdje pronalazimo puno noviteta, super popularnih proizvoda te rješenje za gotovo sve životne odluke. Ili barem one koje uključuju našu makeup rutinu. Tako smo danas na Pinterestu pronašli Milani Rose Blush - najljepše rumenilo koje smo ikada vidjeli! 

Iako nije tajna da smo slabe na lijepa pakiranja beauty proizvoda, jednako tako želimo i da su dobra i da nam odgovaraju. Ovo rumenilo, koje ima urezan print ruže nećete htjeti koristiti koliko čarobno izgleda, a da ne kažemo kako će na našem stolu izgledati kao pravi pravcati makeup ukras. A najcool stvar vam još nismo ni rekli: osim što izgleda kao ruža, čak je i napravljeno od smrvljenih latica ruža. Dolazi u 6 nijansa, za baš svaki ton i tip kože. I budimo realni, s cijenom manjom od 10 dolara, prilično smo sigurni da ćemo ih skupiti SVE.

Jedini minus koji možemo pronaći ovom proizvodu upravo i je print ruže zbog kojeg nam ga je pomalo žao koristiti. Ali u cilju savršenog makeup looka, definitivno se isplati "upropastiti" njegov savršen izgled.