Predstavljena Makeup Genius, najbolja beauty aplikacija koju smo vidjeli

| Beauty |

Sinoć je u prostoru Kina Europa L'Oréal Paris predstavio Makeup Genius, aplikaciju za mobilne telefone kojom najavljuje novo digitalno doba u svijetu dekorativne kozmetike. Ova revolucionaran aplikacija za pametne telefone i tablete omogućuje isprobati bilo koji L'Oréal Paris make-up proizvod jednostavnim pritiskom na tipku ili ekran. Odabirom željenog proizvoda moguće je, putem iste aplikacije, i kupiti odabrani proizvod. Predstavljanju su prisustvovale brojne dame koje su oduševljene mogućnostima ove aplikacije.

Makeup Genius aplikacija

Marijana Batinić, Andrea Andrassy, Anamarija Asanović, Lana Mihić, Ecija Ivušić, Ana Radišić, Iva Šulentić i Martina Podgorski  pronašle su novog savjetnika u odabiru idealnih proizvoda za ljepotu.

Prezentacija Makeup Genius aplikacije

L'Oréal Paris je lansirao Makeup Genius, revolucionarnu aplikaciju za pametne telefone i tablete kojom je odsad moguće isprobati L'Oréal Paris make-up proizvod jednostavnim pritiskom na tipku ili ekran. Odabirom proizvoda koji zadovoljava očekivanja, potrošači su, putem iste aplikacije, u mogućnosti i kupiti odabrani proizvod.

Nakon više od 10 godina rada, znanstvenici i majstori animacije stvorili su tehnologiju ˝RT Track 64˝koja je primijenjena u novoj aplikaciji L'Oréala Paris. Riječ je o patentom zaštićenom algoritmu koji uz pomoć prednje kamere vrlo precizno bilježi crte lica i to u stvarnom vremenu. U čemu je tajna Makeup Genius aplikacije?

  • prati okretanje glave - bilježi pokrete glave, prati okret glave do 60 stupnjeva
  • analizira teksturu kože lica - uzima u obzir teksturu lica kako bi 3D modeliranje bilo što realnije
  • prati crte i izraze lica - prati 64 točke na licu, raspoznaje gotovo 100 različitih izraza te bilježi asimetrične pokrete
Makeup Genius aplikacija

Makeup Genius aplikacija omogućuje pomicanje make-upa s pomicanjem izraza lica jer bilježi sve izraze te ih preslikava na pametni telefon. Na licu je zaista vidljiv make-up!

Za L'Oréal Paris je iskustvo virtualne stvarnosti nadolazeći trend u industriji ljepote. Cilj je potrošačima diljem svijeta, temeljem znanstvenih istraživanja, pružiti mogućnost da isprobaju bilo koji od L'Oréal Paris make-up proizvoda jednostavnim pritiskom na tipku ili ekran pametnog telefona. Nekadašnje aplikacije su omogućavale nanošenje make up proizvoda na nepomičnu sliku. Danas L'Oréal Paris predstavlja novo, virtualno doba make-up aplikacija s iznimno realističnim rezultatima. L'Oréalovi stručnjaci testirali su nekoliko tisuća proizvoda kako bi vjerno preslikali boju, sjaj, teksturu i učinak osvjetljenja na svaku pojedinu teksturu, vrstu proizvoda te sam proizvod.

Makeup Genius aplikacija

Aplikacija je dostupna u trgovini aplikacija, za IOS uređaje i Androide od ožujka 2015.g.