Poznati američki proizvod konačno u Hrvatskoj

| Beauty |

Helena Šopar, Petra Rebić, direktorica Bestvitea za Hrvatsku i Bruno Šimleša

Svjetski nutricionistički trendovi ukazuju na sve veću potrošnju dodataka prehrani koji nadoknađuju brojne vitamine, minerale i enzime koji su potrebni organizmu.

Vodeći se ovom mišlju nastao je i američki brand dodataka prehrani Bestvite iza kojeg stoje stručnjaci s 20 godina iskustva u nutricionizmu, a koji su od sada konačno dostupni u Hrvatskoj. Na današnjem predstavljanju ovih odličnih proizvoda, nutricionistkinja Karmen Matković Melki iz Definicije hrane iznijela je činjenicu da su dodaci prehrani u današnje vrijeme jako dobar saveznik u prevenciji raznih tegoba.

„Zbog vanjskih čimbenika kao što su stres, neuravnotežena prehrana i neuredne životne navike organizam pokazuje znakove otpora. Važno je osluškivati vlastiti organizam i na vrijeme prepoznati svojevrsnu pobunu te suplementacijom tijelu nadoknaditi sve ono što ne dobiva redovnim putem kroz prehranu.“

Upravo je stres, kao najčešći uzrok brojnih tegoba, bio glavna tema na predstavljanju branda Bestvite s naglaskom na proizvod SAMe. O tome kako se sa stresom nose žene i muškarci te što nam on donosi govorio je Bruno Šimleša, sociolog i autor brojnih knjiga koje su popularizirale psihologiju:

„Prevelik broj obaveza, očekivanja okoline, ali i nas samih negativno utječu na raspoloženje, što neminovno dovodi do nezadovoljstva. Stresom su jednako pogođene i žene i muškarci, samo što smo mi muškarci skloniji to prikrivati zbog društvenih normi. Ipak, problem nikad nije dobro stavljati pod tepih, već se s njim treba suočiti. Rješenje sigurno nije da puknete k'o kokica jer si ne želite priznati da vam je potrebna pomoć.“

Bestvite dodatci prehrani

Uz proizvod SAMe, koji je trenutno u TV kampanji „Da ne pukneš k'o kokica, probaj SAMe.“, Bestvite je na tržištu prisutan s još pet proizvoda – Ekstrakt sjemenki grožđa, Bromelain/Kvercetin, Glukozamin/Kondroitin/MSM, Zelena kava i Super omega-3.

Svi Bestvite proizvodi proizvedeni su u Sjedinjenim Američkim Državama uz strogu kontrolu kvalitete i prema standardima Current Good Manufactoring Practice.

Na predstavljanju je bila i lijepa Helena Šopar koja nam je otkrila kako je već upoznata s Bestvite proizvodima.

„Bestvite dodatke prehrani koristila sam dok sam živjela u New Yorku. Zbog posla kojim se bavim, stalno sam na putu i često nemam tu privilegiju hraniti se pravilno pa su suplementi dobro rješenje za nadoknadu svega što mom organizmu nedostaje. Drago mi je da je Bestvite došao i kod nas, a Hrvaticama bih preporučila Ekstrakt sjemenki grožđa – odličan je za imunitet i lijepu kožu.“