Poznate Hrvatice uživale u novoj njezi za kosu

| Beauty |

Salon F tim
Salon F tim

 Kad je o kosi riječ, Salon F glavno je odredište u kojem poznate Hrvatice tretiraju svoju kosu. Tako je bilo i jučer kada je u F-u lansirana nova Kérastase personalizirana njega kose FUSIO-DOSE. Nove tretmane njege kose isprobale su Jelena Veljača, Antonija Stupar Jurkin, Ana Miščević, Dalibor Petko i mnogi drugi. U sklopu ovog ekskluzivnog predstavljanja, vlasnik Salona F, Zvonimir Franić sa svojim je timom predstavio i nove trendove za predstojeću sezonu, uz slogan da je samo njegovana i zdrava kosa lijepa

Od samih početaka poznato je da su Kérastase programi njege rađeni po mjeri i prilagođeni svakoj prirodi kose za ciljanu učinkovitost. Ta umjetnost personalizacije jedinstven je potpis Kérastase-a. Jelena, Antonija i Ana okupile su se sinoć u F-u upravo kako bi isprobale najnoviju njegu Fusio-Dose koja pomiče granice za kosu punu snage i ljepote. Fusio-Dose nudi 20 različitih kombinacija personalizirane dugotrajne njege koja cilja na primarnu i sekundarnu potrebu kose. Prvi je Kérastase salonski ritual koji je rađen po mjeri i omogućava rješavanje specifičnih potreba kose.

Zahvaljujući Kérastase dijagnostičkoj kameri koja zumira kosu do 600 puta, Jeleni, Antoniji i Ani postavljena je izrazito precizna dijagnoza i određene su primarne i sekundarne potrebe kose. Zatim je uslijedilo miješanje aktivnih sastojaka. Prema postavljenoj dijagnozi svaka je dobila svoju personaliziranu njegu.

Ana Mišćević, Antoniaj Stupar Jurkin, Jelena Veljača
Ana Mišćević, Antonija Stupar Jurkin, Jelena Veljača

Uz isprobavanje nove Fusio – Dose njege, tim Salona F predstavio je i nove trendove za sljedeću sezonu. „Kroz sljedeću sezonu, apsolutni must have kod muške populacije je brada uz koju dolazi i nešto nemarnija, duža kosa slojevito ošišana. Velika briga posvećuje se samoj njezi vlašista i jačanju korijena jer je kod muške populacije zbog pojačanih testosterona korijen slabiji, te kosa ispada već u ranijoj dobi“, objasnio je Zvonimir Franić, vlasnik Salona.

Ivona Palić iz Salona F najavila je i popularni lob sa hladnim tonovima (must have siva kosa), a za one odvažnije dame tu je i boja u nijansama bombona, pink, green, blue. Ozbiljnije klijentice imale su priliku saznati da popularni babylight pramenovi te balayage ostaju i dalje hit, samo u malo hladnijim tonovima. Od frizura, kose zu zaglađenije, ravnije, a ako su u pitanju valovi onda su vrlo blagi. Ležerne frizure veliki su plus.