Pozdravite mrljice od hiperpigmentacije

| Beauty |

Eucer Even Brighter

Premda postoji pretpostavka da su mrlje i mrljice problem kasnije životne dobi, hiperpigmentacija sve češće pogađa mlade žene zbog neumjerenog izlaganja suncu i boravka u solariju.

Hiperpigmentacija se javlja kod oko 65% žena svih dobnih skupina. Uglavnom je bezopasna pojava, ali zato što se mrlje manifestiraju na vidljivim, nezaštićenim mjestima kao što su lice, ruke i dekolte, često stvara nelagodu i tretira se kao estetski problem.

Eucer Even Brighter

Kako bi pronašli rješenje problema, Eucerin stručnjaci morali su poći od samog izvora: prekomjerne sinteze melanina u koži uslijed koje hiperpigmentacija nastaje. Pojačana proizvodnja melanina može se javiti zbog više različitih uzroka: nasljeđa, starenja, hormonalnih promjena ili upalnih procesa u koži no nezaštićeno izlaganje suncu ostaje broj jedan uzročnik hiperpigmentacijskih mrlja u mlađih osoba.

Formulacijom koži srodnog sastojka butil-rezorcinola koji na izvoru reducira proizvodnju melanina, Eucerin EVEN BRIGHTER njega idealna je mjera zaštite i sanacije neuglednih mrlja koje se smanjuju već kroz četiri tjedna primjene. Formula dolazi u obliku dnevne i noćne njege te ampula koncentrata za šestotjedni tretman.