Povećajte usne makeupom kako je to radila Marylin Monroe

| Beauty |

Povećajte usne makeupom kako je to radila Marylin Monroe

Mislite da je Kylie Jenner osmislila precrtane usne, a Kim Kardashian započela s konturiranjem? Grdo se varate! Sve makeup trikove prvo je isprobala i usavršila ni više ni manje nego obožavana Marylin Monroe!

Da bi njene usne izgledale veće, Marylin je stavljala slojevito proizvode i nijanse na usne, a sve bi završila s puno zaista sjajnoga sjajila. U ovom looku bitno je da ne pretjerate sa slojevima jer će vam se usne doslovno cijediti niz lice, već da uspješno osjenčajte usne kako bi instantno izgledale veće.

Sve što trebate je pratiti pokrete u našoj galeriji i imat ćete predivne, zavodljive usne. Trebat će vam tri olovke za usne, highlighter i vrlo sjajni balzam ili prozirno sjajilo.

Prvi korak bi u stvari bio piling usnica kako bi slojevi što bolje prianjali na usnice, no ako su vam u izvrsnom stanju, možete ga i preskočiti. Zatim tamnom olovkom (smećkastom) ocrtajte i malo precrtajte usne da bi dobili dojam dubine. Sljedeće olovkom boje cigle popunite praznine i izmiješajte s rubovima tamne olovke da se dobije prirodan prijelaz. Zadnja olovka bit će jarka crvena no kremaste teksture kojom ćete od sredine usana prema krajevima nanositi boju i istovremeno spajajući s bojama koje se nalaze na tom dijelu usne. Sljedeći korak je highlighter, kojega ćete nanijeti na sredinu donje usnice kako bi dali privid ispupčenosti te sve premažite balzamom ili sjajilom.

U samo nekoliko minuta usne će vam izgledati barem upola veće!

Povećajte usne makeupom kako je to radila Marylin Monroe
Marylin Monroe