Pomoću rižine vode postignite sjajnu i blistavu korejsku “glass skin”

| Beauty |

Rižina voda odličan je saveznik u skin care rutini

Blistava, čista i sjajna koža san je mnogima. Kada zamišljamo savršenu kožu često nam na pamet padnu koreanke čija je koža nerijetko savršena. O koreankama kruže priče kako su opsjednute skin care-om te kako troše sumanute svote novca na njegu kože no to zapravo i nije istina.

Rižina voda odličan je saveznik u skin care rutini

Društvenim mrežama kruže glasine kako koreanke u svojoj skin care rutini koriste rižinu vodu kako bi im koža bila onako blistava, sjajna i zaglađena. Nanošenje rižine vode na lice i ostavljanje 15-30 minuta nahranit će vaše stanice kože. Rižina voda blagotvorno djeluje na vašu kožu jer liječi akne i prištiće te sprječava pojavu mrlja na licu.

Rižina voda odličan je saveznik u skin care rutini

Sve što trebate napraviti kako biste napravili rižinu vodu jest da šalicu riže stavite u lonac te napunite vodom kako bi cijela riža bila potopljena u vodi. Dobro je isperite u vodi te zatim izlijte vodu iz riže. Ponovite proces još jednom te ponovno ulijte vodu u rižu. Rižu ponovno isperite u vodi, ali ovoga puta vodu prelijte u bočicu s prskalicom.
Rižinu vodu prskajte svakog jutra i večeri. Ostavite da djeluje 15 do 20 minuta, a zatim isperite s lica te normalno nastavite svoju skin care rutinu.