Garantiramo vam kako ćete se pomoću ovog proizvoda riješiti peruti

| Beauty |

Glikolna kiselina će vas spasiti od peruti

Perut je jedan od glavnih neprijatelja vlasišta i kose, ali je sasvim normalna pojava koja se uz pravilnu njegu može riješiti. Perut je ustvari stanje vlasišta odnosno tjemena u kojem se mrtve stanice kože odvajaju od tjemena. Osim perutanja popratni simptomi su i svrbež, osjećaj peckanja ili crvenilo.

Glikolna kiselina će vas spasiti od peruti

Razni su uzroci pojave peruti tako jedan od uzroka može biti i seboreični dermatitis zbog kojeg se morate posavjetovati s doktorom. No i mnogi su drugi uzroci peruti kao što su na primjer: klimatski uvjeti poput suhoće zraka, hormonske promjene također mogu rezultirati peruti, gljivice, ali i nezdrave životne navike poput prehrane, pušenja, alkohola ili stresa.

Glikolna kiselina će vas spasiti od peruti

Kao što i postoji mnogi uzroka tako postoji i mnogo rješenja peruti no mi smo otkrili jedan proizvod koji je lako dostupan, koji dosta žena koristi u svojoj skin care rutini, a koji će vas peruti riješiti u tren oka. Naime riječ je o glikolnoj kiselini.

Glikolna kiselina će vas spasiti od peruti

Zašto je glikolna kiselina dobar saveznik u rješavanju peruti? Naime glikolna kiselina se najčešće koristi kao piling u njezi kože. Pomaže u čišćenju mrtvih stanica kože, a budući da ne zahtijeva grubo ribanje zbog svoje sposobnosti prodiranja u kožu ona će napraviti odličan piling vašeg vlasišta bez uništavanja vlasi s vaše kose. Mi vam možemo preporučiti The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution.