Pogledajte asortiman H&M make upa i potrepština

| Beauty |

Pogledajte asortiman H&M make upa i potrepština

Prošloga tjedna nas je oduševila vijest kako ćemo od vikenda moći kupovati i H&M šminku i kozmetičke potrepštine i u Zagrebu. Vjerujemo da je ovo posebno oduševilo cure koje su znale potegnuti čak do Graza da bi nabavile njihov odličan bronzer ili lakove za nokte.

H&M make up može se kupiti samo u Arena centru u Zagrebu, ali nadamo se da će se ubrzo proširiti i na ostale prodavaonice u Zagrebu i Hrvatskoj.

Zašto volimo H&M make up? H&M make up je prije svega vrlo pristupačan, a nudi najširu paletu beauty trendova. U prodaji uvijek imaju bazične proizvode poput korektora, pudera, bronzera, maskari i olovka za obrve, a palete sjenila, lakovi za nokte, ruževi i sjajila za usne su proizvedeni baš u onim nijansama koje se ludo nose te sezone. Osim samog make upa, H&M inače ima i proizvode za tuširanje, make up torbice, parfeme, šljokice u losionima, ulja za tijelo i još svašta nešto, no kod nas od svega toga dolazi ono najvažnije - kistove za nanošenje make upa! Njihovi kistovi su dobre kopije poznatih brendova, a najskuplji komad je kabuki brush koji košta cca 40 kuna.

Pogledajte asortiman H&M make upa i potrepština
H&M make up

Pitate se o tome koliko su pigmentirani proizvodi? Njihove palete često kopiraju popularne palete razno raznih brendova, a najbolje su opcije svakako kombinacije boja koje vam u startu nude opcije za smokey eye ili prirodni look, što vam je čak naznačeno na pakiranju proizvoda.

Kao i uvijek, opravdano je biti skeptičan oko novih make up proizvoda. Ono što je nama dobro, možda neće biti dobro vama, no H&M-ova prednost je u cijeni pa vam omogućuje da isprobate proizvod i kasnije ako vam ne odgovara ne žalite radi prevelike bačene količine novaca. Ohrabrit ćemo vas činjenicom da nikada nismo kupili njihov loš kozmetički proizvod. Ruževi imaju naprosto prekrasne nijanse, olovka za obrve je u kombinaciji sa sjenilom vrlo izdržljiva, bronzer je blago šljokičast, ali izvrstan, make up palete sjenila su vrlo isplative, s nijednim lakom ne možete pogriješiti te toplo preporučujemo ulaganje u njihove kistove.

U galeriji vam donosimo u cijelosti ono što će se prodavati u Arena centru, a od noviteta nas posebno interesiraju highlighter, mat ruževi te tekući korektor - slobodno nam javite svoje dojmove.