Počastite se vrhnuskim beauty tretmanima po specijalnim Black Friday cijenama

| Beauty |

Beauty tretmani

Black Friday svima nam je dobro poznat jer ga obilježavaju velika sniženja u mnogim trgovinama s odjećom, obućom, elektronikom... ali osim u trgovinama, popusti se nerijetko mogu naći i za mnoge usluge poput različitih tretmana za lice i tijelo. Ove godine on pada 26.11. , a mnogi su već objavili svoje popuste i posebne ponude kako bi se na vrijeme mogli pripremiti za najluđi shopping dan. 

Sniženja tako ni ove godine nisu zaobišla Beauty centar Brilliantina smiješten u samom centru grada koji je vrlo popularan po svojim tretmanima za lice i oblikovanje tijela, poput microneedlinga i brazilske maderoterapije, te kvaliteti i stručnosti izvođenja istih.

Beauty tretmani

Nedovoljno kretanja, nezdrava prehrana i stres utječu na skupljanje kilograma i masnih stanica u organizmu, a većina nas je u ovom pandemijskom razdoblju dobila koju kilu viška koje bi se rado voljela riješiti, što će biti mnogo lakše učiniti uz neki od sljedećih paketa po specijalnim Black Friday cijenama. Uz Brillitantina Makeover paket najbrže ćete doći do željenih rezultata, skidanja kilograma i oblikovanja te učvrščivanja cijelog tijela jer on uključuje čak 12 tretmana aparatom Ultratone za oblikovanje i smanjenje centimetara tijela, 6 kombinacija brazilske maderoterapije i vakum sonde za oblikovanje tijela, skidanje celulita i smanjenje trbuha te 12 tretmana u infracrvenoj sauna kapsuli za ubrzavanje metabolizma, izbacivanje toksina i pokretanje procesa mršavljenja. Redovna cijena ovog paketa iznosi 7150 kn, ali po Black Friday cijeni ga možete dobiti za 4150 kn. Ukoliko vam ipak nije potrebno toliko tretmana, u ponudi imaju i paket Brilliantina Aroma Body koji uključuje 5 tretmana kombinacije brazilske maderoterapije i vakuum sonde te 10 aromawickel tretmana, gdje se tijelo zamata u posebne zavoje koji su natopljeni u eterična ulja, a rezultati su četverostruko sagorijevanje kalorija, uklanjanje celulita, smanjenje obujma, limfna drenaža te snažno zatezanje kože. Redovna cijena ovog paketa iznosi 4400 kn, a Black Friday cijena 2900 kn.

Beauty tretmani

Ako se pak želite najviše fokusirati na smanjenje celulita i želite na svom tijelu isprobati čarobnu moć maderoterapije, možete odabrati paket Brilliantina Madero Body koji uključuje čak 10 kombinacija brazilske maderoterapije i vakuum sonde te 10 tretmana u infracrvenoj kapsuli. Posebna promotivna cijena ovog paketa je 3000 kn, dok je redovna 5500

Beauty tretmani

Ako ste pod čestim stresom ili trpite bolove u leđima, vratu ili mišićima, Brilliantina ima posebnu ponudu i na Deep tissue masaže te u paketu po cijeni od 870 kn nudi 5 masaža cijelog tijela, što znači da ustvari plaćate 3 masaže a 2 su na poklon.

Beauty tretmani

Naravno, u beauty centru nisu zaboravili pobrinuti se ni za vašu kožu. Problemi s kožom lica mogu izazvati vrlo značajnu neugodnost pa tako utjecati na samopouzdanje. Problemi s aknama, borama, tonusom, neujednačenom bojom tena, dehidriranom ili osjetljivom kožom najčešće su nepravilnosti kože lica svake žene ili muškarca. Paket Ultratone Facelifting uključuje 6 tretmana faceliftinga aparatom Ultratone te 3 Atelocollagen tretmana za njegu kože lica. Ovi tretmani omogućuju koži da se zategne, zagladi i podigne konture lica, a Black Friday cijena paketa je 1200 kn. Također, u Black Friday ponudu uključen je i paket tretmana lica za problematičnu kožu - 5 tretmana lica Microneedling ili Green peel, ovisno o tome koji vam više odgovara, po cijeni od 2400 kn. 

Sigurni smo da ćete u ovoj raznolikoj ponudi pronaći idealan tretman za vas, a svoj termin možete rezervirati putem njihovog Instagrama ili na broj 01/7799044.