Pletenice su i dalje IT frizura sezone

| Beauty |

Godina iz nas, kada su u pitanju frizure, protekla je u znaku pletenica. Cijelu priču je još prije par sezona započeo Alexander Wang sa svojom raspuštenom pletenicom sa strane, a ubrzo mu se pridružio i Valentino sa svojom pletenicom oko glave, i novi modni trend je rođen! 

Danas, nema te zvijezde koju u nekom trenutku nismo vidjeli s pletenicom oko glave ili još popularnijim "boxer" pletenicama. Sestre Kardashian svakako su bile jedne od prvih koje su započele ovaj mega trend u 2016. godini, a potom se ova trendi frizura proširila društvenim mrežama poput pošasti.

@kimkradashian
@kimkradashian

Iako je pletenica oduvijek prisutna, svoj trijumf je ipak doživjela prošle godine, a sudeći prema viđenom, nastavit će se i ove godine. Sve više i više djevojaka odlučuje se na frizure s pletenicama, a kako i ne bi? Idealne su kada želite zamaskirati prljavu kosu, možda izgledati cool i edgy, ali i kada želite postići elegantan i sofisticiran look. Dokaz tome su i brojne frizure s pletenicama koje mladenke biraju za svoj najvažniji dan u godini.

Kako se vama sviđa ovaj trend?