Plastična kirurgija na nožnim prstima?

| Beauty |

Ortopedska plasti�na kirurgija
Ortopedska plastična kirurgija

Slijedeći put kada budete šepuckali u visokim potpeticama jer vas noge ubijaju razmislite o svojim opcijama: izuti se i obuti neke udobne i ravne cipele ili skočiti do lokalnog ortopeda na malo preoblikovanje prstiju. Da, dobro ste pročitali, novi trend u industriji ljepote je preoblikovanje prstiju! Popularizirano, a gdje drugdje nego u Americi, ovaj zahvat traži sve više i više žena koje su upravo noseći visoke potpetice i uske kalupe, toliko iskrivile svoje prste da ih sama pomisao na to boli.

Zahvat čini skidanje izraslina masti i kosti sa prstiju da bi se postigao slimming efekt. Ni sami doktori nisu mogli vjerovati što se od njih traži kada je trend započeo. Najbizarnija je priča doktorice Brenner, pacijentica joj je došla sa zahtjevom da joj se ukloni mali prst kako bi mogla obuvati uže cipele. Ona naravno na to nije nikada pristala jer zahtjev bio u najmanju ruku bizaran.

Iako podržavamo korektivnu kirurgiju, pogotovo ako imate nekih zdravstvenih problema, korekcija prstiju kako bi stali u svoje nove Louboutinke je zbilja smiješna. Je li ovo samo prolazna faza ili slijedeći veliki hit u plastičnoj kirurgiji? Nadamo se da će ovaj trend ostati u Americi zauvijek.