Ovog Valentinova odaberite najromantičniji miris za nju ili njega!

| Beauty |

U dm-u tijekom veljače sve miriše na ljubav - pogotovo jer možete ostvarite 40 % popusta na brojne mirise

Svake se godine za Valentinovo pošalje oko milijardu čestitki, a prvu od njih napisao je francuski vojvoda Karlo Orleanski svojoj supruzi: „Već sam bolestan od ljubavi, moje nježno Valentinovo“, napisao je 1415. godine Karlo, a tijekom 25 godina brojka njegovih napisanih ljubavnih pjesama dosegnula je 60. dm vam pomaže da i vi najdražoj osobi pokažete koliko vam znači te da joj taj dan učinite posebnijim od drugih.

Sve miriše na ljubav - najbolji izbor parfema u dm-u

Najdražu osobu možete razveseliti najromantičnijim izborom mirisa za nju i njega kojeg nudi dm. Privlačenje mirisom jedan je od najstarijih, ali i najučinkovitijih načina zavođenja. Od svih iskustava s partnerom, zaljubljeni najduže pamte karakterističan miris osobe. Zato je i poklon u obliku mirisa intiman poklon: svaki sastojak drugačije reagira na drugoj koži te je potrebno dobro poznavati partnera kako biste znali  koji mu miris pokloniti. U potrazi za pravim mirisom može vam pomoći i bolja polovica. Posjetite li obližnji dm tijekom veljače, za sve članove Svijeta prednosti dm je osigurao 40% popusta na brojne mirise uz predočenje active beauty kartice.

U dm-u sve miriše na ljubav

Među mirisima koji uključuju veoma poznate brendove poput Bvlgarija, Guccija, Burberryja, Calvin Kleina, Dolce & Gabbane, Givenchyja, Hugo Bossa, Versacea i mnogih drugih, pronađite upravo one koji će najbolje aktivirati kako vaša osjetila, tako i ona vašeg partnera. U našoj galeriji pronađite najbolje od najboljeg - naš izbor najboljih parfema za nju i njega s još boljim cijena koje je samo za vas ovo zaljubljenog mjeseca pripremio dm.

Detaljan popis svih mirisa možete pronaći na internetskoj stranici dm-a, a posebne ponude pratite i na Facebook stranici dm-a.

U dm-u sve miriše na ljubav