Ovog ljeta morate imati regenerator u spreju!

| Beauty |

Vašoj kosi je potrebna kontinuirana njega i zaštita, pogotovo tijekom ljeta.

Vrućine, vlaga i stres izlaganja klimatiziranim prostorima škode vašoj kosi, stoga je potrebno na vrijeme zaštititi ju i pružiti joj odgovarajuću njegu. Osim uobičajenih ulja i maski, ovog ljeta je hit regenerator u spreju. Praktičan proizvod koji će na jednostavan način dovesti vašu kosu u red tijekom izležavanja na plaži, morskih aktivnosti i ljetnih šetnji.

Kako biste ga pravilno nanijele, donosimo vam nekoliko trikova - prvo, prije nanošenja počešljajte kosu kako biste lakše nanijele regenerator u spreju. Regenerator protresite kako bi se svi sastojci spojili i omogućili najbolje rezultate. Bez obzira bila kosa suha ili mokra poprskajte regenerator od korijena prema vrhovima. Nakon nanošenja, počešljajte kosu četkom širokih zubaca kako biste ravnomjerno rasporedili regenerator po kosi. Regenerator nije potrebno ispirati, a kosu ostavite da se osuši na zraku ili ju stilizirajte po želji. Lagana tekstura regeneratora u spreju idealna je za vruće dane jer ne masti kosu.

Jedan od prijedloga je NIVEA Hairmilk regenerator u spreju. On se ne ispire, a možete ga nanijeti na suhu ili mokru kosu. Sjajan je i kao podloga prije stiliziranja kose jer ju štiti od topline i olakšava raščešljavanje. Njegova formula intenzivno obnavlja kosu, dubinski ju njeguje i hidratizira te joj pruža volumen i sjaj. Praktično pakiranje čini ga i dobrim suputnikom u svakoj torbi za plažu.

Opustite se i uživajte u ljetnim radostima, a vašoj kosi omogućite pouzdanu njegu i tijekom ljeta!