Ovo su najpopularnije proljetne nijanse lakova za nokte

| Beauty |

 Ljudi, i službeno smo preživjeli proljeće! Iako ćemo još morati pričekati nekoliko tjedana dok skroz ne izbacimo jakne iz ormara i izvadimo sandale, barem možemo osvježiti svoje ruke i nokte fantastičnim proljetnim bojama. U nastavku donosimo sedam proljetnih nijansa kojima se najviše veselimo ove sezone...

BIJELA

Kada ulazimo u novu sezonu, bijela služi gotovo kao čistač palete boja. Obožavamo bijelu na noktima! Samo je važno da pronađete odgovarajuću formulu koja se ne skida tako brzo i za koju ne trebate tri sloja.  

NJEŽNE KORALJNE

Inspirirana sunčanim danima, koraljna je savršena boja koja će vas razbuditi ovog proljeća. Birajte nježne koraljne koje pristaju uz svaki outfit koji odaberete.

SUPTILNE LJUBIČASTE

Pastelno ljubičasta je savršena nijansa za sve sofisticirane djevojke. Umjesto tradicionalne proljetne roze, upravo ovo je nijansa za vas. Pogotovo ako ste nešto svijetlije puti...

BOGATE ROZE

Ako tražite onu pravu proljetnu boju, naravno da je jarko roza odgovor. 

NUDE, NUDE, NUDE

Kao i uvijek, nude boje su uvijek IN. Ove sezone pronađite nijansu koja ima malo više dubine jer ako odaberete presvijetlu nijansu izgledat će kao da nemate nikakav lak. 

ZELENE

Izgleda jako zabavno i pomalo hrabro, ali jednom kada ovu nijanse ugledate na vlastitim noktima shvatit ćete zašto je hit: nevjerojatno dobro pristaje i može poslužiti kao "nakit" više nego kao standardna manikura. 

PASTELNO PLAVE

Ima nešto u ovoj nijansi što nas tako smiruje i opušta već na prvi pogled. Apsolutno savršen način za ulazak u proljeće.