Ovo ljeto okupajte se u slatkom mirisu maline

| Beauty |

Ovo ljeto okupajte se u slatkom mirisu maline

Ljeto je nekima asocijacija na koktele, nekima na more, a nekima na svježe voće. Miris maline, neodoljiv i privlačan miris slatkog voća nezaobilazan je kada je riječ o revitalizaciji životne vedrine i energije. Malina je savršen sastojak kozmetičkih proizvoda zbog antioksidativnog djelovanja i prirodnog zaštitnog faktora od UVA-zraka, a ujedno sprječava oštećenja kože izazvana sunčanim zrakama.

Paleta proizvoda voćnih i cvjetnih esencija Le Verger Shop iz BIPA drogerija nudi jedinstvene linije neodoljivih i privlačnih mirisa. Proizvodi se osim prvoklasnih sastojaka za njegu kože i kose ističu i privlačnim mirisnim komponentama koje utječu na buđenje cijelog tijela, te na poboljšanje energije.

Le Verger Shop ne čini kožu samo trenutno lijepom, već je i njeguje, dok se svakodnevnom upotrebom Le Verger proizvoda koži vraća prirodna elastičnost i vitalnost. Linija proizvoda na bazi maline sadrži body sprej, pjenu za kupanje, kremu za tijelo, šampon i regenerator za kosu, gel za pranje ruku i kremu za ruke te dezodorans - i ne znamo koji bismo proizvod radije prvi isprobali!

Ovo ljeto okupajte se u slatkom mirisu maline
Le Verger Shop