Ovo je trenutno najbolje rumenilo koje možete kupiti

| Beauty |

Rare Beauty

Rumenilo je neizostavni dio svakodnevnog make-upa. Upravo zbog rumenila izgledate svježe, naspavano i mladoliko te ga baš iz tog razloga nikada nemojte preskakati u procesu šminkanja.

Rare Beauty

Na tržištu možete pronaći razna rumenila: različitih brendova, različitih boja i nijansi, različitih tekstura (kremasta, u sticku ili pak tekuća)... Ovih je dana jedno rumenilo postalo iznimno popularno i zaista ga možete vidjeti po cijelom internetu.

Rare Beauty

Riječ je o Rare Beauty rumenilima čija je ponosna vlasnica, popularna pjevačica, Selena Gomez. Naime Rare Beauty su tekuća rumenila koja su zaljubljenice u make-up bacila u trans. Svi su ludi za ovim rumenilima, a hype je svakako opravdan. Zbog ovih rumenila izgledat ćete zdravo i svježe odnosno ova rumenila će napraviti baš ono što rumenilo i treba napraviti.

Rare Beauty

Rare Beauty rumenila možete pronaći u raznim bojama i nijansama, a ono što ljudi najviše hvale kod Rare Beauty tekućih rumenila jest njihova pigmentiranost. Naime potrebno je jako malo proizvoda kako biste postigli željeni efekt jer ovo rumenilo je zaista jako pigmentirano. Na obraz nanesite malu točkicu rare Beauty rumenila i dobro izblendajte i magija je postignuta.