Ovo je proizvod pomoću kojeg ćete se u tren riješiti tamnih podočnjaka ispod očiju

| Beauty |

Podočnjaci mnogima od nas zadaju muke. Tamni krugovi oko očiju nikako ne izgledaju lijepo, a zbog njih izgledamo iscrpljeno i umorno. Iz tog smo razloga u vječitoj potrazi za najboljim make-up proizvodom koji će prekriti naše podočnjake. No čini nam se kako je našoj potrazi došao kraj. Naime, poznati drogerijski makeup brend Catrice je izbacio odličan proizvod koji će vam pomoći u borbi protiv podočnjaka. Riječ je o Catrice Under Eye Brighteneru za područje ispod očiju.

Catrice Under Eye Brightener korektor za područje oko očiju

Ovaj inovativni proizvod formuliran je posebno za područje ispod očiju, pružajući trenutni osvježavajući efekt koji vizualno oslobađa od umora i tamnih krugova. Formula ovog svijetlog i kremastog korektora koja je obogaćena hijaluronskom kiselinom i shea maslacem stvara iluziju svjetlosti koja će trenutačno osvijetliti područje ispod očiju. 

Catrice brightener može se koristiti samostalno, ili kao podloga vašem omiljenom korektoru kako biste dodatno pojačali svjetlinu i sjaj kože ispod očiju. Dostupan je u više nijansi koje su prilagođene različitim tonovima kože, a može se nabaviti u drogerijama poput dm-a, bipe i Mullera.