Ovo je najpametnija četka za kosu na svijetu

| Beauty |

Investirali ste u ravnu četku, okruglu četku pa čak i u onu jednu skupu koja raspetljava kosu. Ali bez obzira na sve, što god radili, vaša kosa i dalje izgleda ravno i beživotno. Predstavljamo vam Hair Coach, novu pametnu četku iz Kérastasea i L’Oréala koja je dizajnirana da vam pomogne usavršiti tehniku stiliziranja kose (i maksimizira njeno zdravlje) tijekom vremena. 

Kako radi? Zahvaljujući malom mikrofonu koji je ugrađen u četku, ona ustvari snima zvuk četkanja kose kako bi identificirala vaš pravi tip kose. Također koristi pokrete i senzore kojima broji koliko puta prođete njome kroz kosu i kojim intenzitetom. Ona može i razlikovati suhu od mokre kose te računa na lokalnu vremensku prognozu kako bi prognozirala stupanj vlage u zraku (koja bi itekako mogla utjecati na vašu frizuru). 

OK, ali gdje ide sav taj info? Na aplikaciju na vašem iPhoneu, naravno! Tamo se nalazi kompletna analiza vaše tehnike i kako ju možete poboljšati svakoga dana za bolje zdravlje kose. Cijena ove četke (koja će biti u prodaji nekad u 2017.) je 200 dolara.