Ovo je najbolje sušilo za kosu na tržištu

| Beauty |

Instagram / @gisou_official

U potrazi ste za novim fenom za kosu? Ponuda je tako velika da više ni sami ne znati koji fen kupiti. Bez brige, jer donosimo vam onaj najbolji koji vas nikada neće razočarati.


Što očekujete od sušila za kosu? Da brzo osuši kosu? Da je nježan prema kosi? Da daje svilenkasti sjaj kosi? Da ju izravnava? Da joj omogući volumen?
Svi muku mučimo s fenom za kosu. Ili je pre jak te isušuje kosu i ostavlja slamasti završetak ili je toliko slab da nam se kosa brže osuši na zraku. Kako bi problematika fena za kosu bila riješena jednom zauvijek, za vas smo se uputili u potragu i pronašli savršeno sušilo za kosu koje će zadovoljiti potrebe baš svih.

Riječ je o Phillips sušilu za kosu HP8232/00, snage 2200 Wata. Ovaj fen je na Amazonu čak 1400 korisnika ocijenilo, a prosječna mu je ocjena 4.5 te je samim time pomeo konkurenciju i apsolutni je pobjednik.

Sušilo za kosu s 2200 watt obećava savršeni rezultat kao iz frizerski salona. Postavka temperature ThermoProtect trebala bi dovesti do manjeg oštećenja kose, a ionizirajuća funkcija s antifrizzijskim efektom također osigurava posebno sjajnu kosu. Osim toga, Philips Ion sušilo za kosu ima šest fleksibilnih razina ventilatora i temperature za potpunu kontrolu, kao i hladnu opciju zraka za završetak frizure. Pa, ako to ne zvuči obećavajuće ...