Ovi znakovi vam govore da je došlo vrijeme za šišanje

| Beauty |

Do šišanja obično dolazi zbog dva razloga: 1) nešto jako bitno se dogodilo u vašem životu ili 2) praktički više ne prepoznajete suhe pramenove na glavi kao svoju kosu. Naravno, uvijek postoje odgovorni pojedinci koji se šišaju nekoliko puta godišnje i drže svoju kosu u top formi, ali onda ovaj članak očito nije za njih. Zapravo, ovo je za sve nas koji se (pre)često gledamo u ogledalo i mislimo "je li vrijeme?" (u većini slučajeva odgovor je "da".)

U nastavku pročitajte učestale znakove koji vam govore da je vrijeme za šišanje, plus - što možemo učiniti kako bismo maksimalno produljili vrijeme do sljedećeg odlaska frizeru!

Duže vam treba za stiliziranje kose

Jedan od prvih znakova da je vrijeme za šišanje? Odjednom, vaša rutina njege i stiliziranja kose traje duže nego inače. To se može dogoditi zato što vam pucaju vrhovi i traže više otpetljavanja, kosa vam postaje suha i traži više hidratizacije i mnoštvo drugih razloga. 

Ne postoji oblik

Sjećate se kad vam je kosa bila lagana i puna života? Ne? Ako vam pramenovi kose beživotno padaju - to je siguran znak da je vrijeme za posjet frizeru.

Nosite ju podignutu...uvijek

Ovo je jedan od glavnih znakova da trebate hitno šišanje. Ako se zateknete kako svaki dan dižete kosu u neurednu punđu, to vjerojatno znači da vas baš i ne oduševljava nošenje raspuštene kose. 

Ispucali vrhovi

Većina nas odlazi frizeru kad primijeti ispucale vrhove, ali stručnjaci kažu da je tad već prekasno! Preporučljivo je odlaziti frizeru na podšišavanje svakim 6-8 tjedana.