Ove 4 vježbe garantiraju nevjerojatno dobar seks

| Beauty |

Ove 4 vježbe garantiraju nevjerojatno dobar seks
Osnažite svoj libido s ove 4 vježbe

Osjećaj iscrpljenosti, stresa ili potpune ispranosti svakako nisu dobar poticaj za seks, a mogu završiti i kao blaga katastrofa. Najčešće ove probleme vežemo za posao, manjak vremena, ozljede, ali i trudnoću i hormonalne promijene u tijelu, no sve ih spaja činjenica da nam pada libido, a time i povezanost u vezi.

Ponekad rješenje problema (ili bar njegov dio) leži jednostavno u vašem trupu i tome koliko je snažan. Ne vježbate li barem osnovne vježbe, a kamoli vježbe snage i izdržljivosti, ne samo da će vam pasti libido, već ćete se i držati blago pogrbljeno i osjećati bolove u donjem dijelu leđa.

Upravo zato, svaka dva do tri dana radite ove 4 vježbe za trup koje će vam prokrviti tijelo i potaknuti i najdublje mišiće na rad - rezultat će biti neopisivo bolji seks!

1) PLANK - Cijeli trup najbolje pogađa "plank" tj. pozicija kojom trenirate izdržljivost, a izvodite je držeći svoje tijelo ravnim. Možete izvoditi plank tako da "stojite" na dlanovima i stopalima, a tijelo vam je poput daske, ili na laktovima i koljenima. Bitno je da zadržite položaj minimalno jednu minutu i ponovite tu pozu tri puta.

Ove 4 vježbe garantiraju nevjerojatno dobar seks
Vježbanjem do boljeg seksa!

2) BRIDGE - Lezite na leđa i savinite koljena pod kutom od 90 stupnjeva, a onda dižite guzu dok glavu i gornji dio tijela ostavite na podu. To je sve, a možete napraviti koliko god serija želite. Vježba je izvrsna jer istovremeno radi čuda i za vašu guzu.

3) STANDING DIAMOND LIFT AND SQUAT - Ukratko, ova vježba radi čuda za bokove i bedra, a radi se u jednostavna dva koraka. Prvo stanite tako da su vam noge spojene, ali pod razmaknutih stopala da gledaju pod kutem od 45 stupnjeva. Zatim ćete se tako dizati na prste pritom stišćući mišiće nogu i guze (pritom ostajući u ravnom stajaćem položaju) i polako se spuštati natrag na pete, a odmah iz toga ćete preči u poziciju gdje su vam pete spojene i stopala pod stupnjem od 45 stupnjeva, a spuštate se u čučanj tako da vam noge rade oblik dijamanta pri spuštanju. Napravite li ovakvih 50 dizanja/spuštanja svakih par dana, kasnije ćete si zahvaljivati.

5) KEGEL PLUS - Kegelove vježbe je najlakše ovako objasniti - kada vam se jako "piški" i želite izdržati još neko vrijeme, onda nesvjesno radite Kegelove vježbe. Sada morate napraviti takvu radnju i kada krenete stiskati istovremeno uvucite i pupak do kralježnice (stisnite mišiće tako da dobijete osjećaj da ih uvlačite unatrag) i tako držite 15 sekundi pa duboko udahnite. Napravite ovo zadržavanje u položaju 10 puta po 15 minuta i smanjit ćete problematičan donji dio trbuha uz, naravno, već naveden seksualni boljitak.