Ovaj vikend su održani "Dani ljepote"

| Beauty |

Ovaj vikend održani
Dani Ljepote

Prošli vikend, od 7.-9. ožujka, održani su "Dani Ljepote" - sajam ljepote i inovacija koji je na zagrebačkom Velesajmu u tri dana predstavio novitete u preparativnoj i dekorativnoj kozmetici te njezi kože i kose.

Na Danima ljepote izlagalo je 175 izlagača iz čak 14 zemalja. Zemlje sudionice bile su: Austrija, Belgija, Danska, Francuska, Hrvatska, Italija, Nizozemska, Njemačka, Poljska, SAD, Slovenija, Španjolska, Švicarska, Velika Britanija i Sj. Irska.

Posjetiteljima se nudilo osobno sudjelovanje u različitim kozmetičkim, medicinskim i sportskim tretmanima, besplatni savjeti kozmetičkih majstora i vrhunskih vizažista, kao i besplatno šminkanje. Mogli ste po akcijskim cijenama kupiti kvalitetnu NYX ili Kryolan šminku, kao i Ardell trepavice, ali i mnoge preparate za kosu i kožu, kao i pegle za kosu ili figaro.

Ovaj vikend održani
Dani Ljepote

Sajam je bio izvrsno posjećen svaki dan pa ste željene proizvode odmah morali i kupiti da ne ostanete bez njih za vrijeme šetnje.

Također, održavala su se natjecanja za učenike koji su imali tzv. "Učenički dan" u petak, gdje su se natjecali u kategoriji French Pink & White Gel tehnici i Nail Art-Fantasy na temu Back to 60's, a na istu temu se održalo i frizersko natjecanje srednjoškolaca. Čarobno crno, bila je tema make up natjecanja za učenike kozmetičare, vizažiste i sve druge amatere koji su spretni u uljepšavanju lica.

Manuela Picard uređuje obrve
Manuela Picard uređuje obrve

Jedna od interesantnijih stavki "Dana ljepote" svakako su bili besplatni pregled kože, madeža, besplatan mamografski pregled, make up radionice s poznatim vizažistima, a najviše pažnje izazvalo je uređenje obrva koncem te trajni make up koji je pokazivala vrhunska stručnjakinja na tom području Manuela Picard.

Ovaj vikend održani
Dani Ljepote