Ovaj magični balzam u Europi se proda svakih 15 sekundi

| Beauty |

O kojem balzamu govorimo?
O kojem balzamu govorimo?

 Nije nikakva tajna da se u farmacijama i ljekarnama nalaze neki od najnevjerojatnijih beauty proizvoda koje možemo priuštiti svojoj koži. Od ulja pa sve do krema i gelova, obožavamo proizvode koje ne možemo pronaći ni u jednoj drugoj drogeriji ili prodavaonici. 

Jedan od takvih proizvoda je upravo ovaj kultni balzam - ili bolje rečeno, hidratantna krema. Zašto kultni? Zato što se u Europi svakih 15 sekundi proda jedan. 

 

La Roche-Posay’s Cicaplast Baume B5
La Roche-Posay’s Cicaplast Baume B5

O kojem je proizvodu riječ? O La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 kremi. Ovo je multifunkcionalni balzam dizajniran da zaglađuje i hidratizira iritiranu kožu. Slobodno ga koristite na licu, usnama, tijelu, rukama, stopalima, ma svugdje - njegovat će apsolutno sve, od suhih peta na stopalima pa sve do pelenskog osipa na dječjoj koži.

Naš jedini problem koji se javlja s multifunkcionalnim čudima jest taj što su ponekad premasni. Što nije slučaj s ovim balzamom. Ima teksturu losiona, koja nikad nije masna ni ljepljiva. Kombinacija vitamina B5, glicerina, shea maslaca i minerala testirana je i u laboratorijima, ali i na našoj koži!