Otkrivamo vam tajnu savršene šminke Hailey Biber i Kendall Jenner

| Beauty |

Što je tajna savršenog make up-a Hailey Bieber i Kendall Jenner

Hailey Biber i Kendall Jenner osim što su obje vrlo uspješne manekenke one su i it djevojke čiji se svaki korak prati. Vrlo često dobivaju titule najbolje odjevenih žena svijeta. One pokreću modne i beauty trendove. Njihov stil kopiramo, nosimo stvari koje one nose, šišamo se kako su one ošišane, šminkamo se kako su one našminkane.
Make up Hailey Biber i Kendall Jenner uvijek je besprijekoran no nikad pretjeran. One vole prirodan make up look koji naglašava njihovu ljepotu. Ovih je dana njihova vizažistica otkrila tajnu njihove savršene šminke.

Što je tajna savršenog make up-a Hailey Bieber i Kendall Jenner

Mary Phillips je vizažistica Hailey Biber i Kendall Jenner te je upravo ona zaslužna za odlične make up lookove koje na sebi imaju Hailey Biber i Kendall Jenner. Mary Phillips tvrdi kako je tajna njihove savršene šminke u tome što make up započinje u potpunosti kontra od onoga što je uobičajeno. Uobičajeno je na lice prvo staviti puder zatim korektor te konture no Mary Phillips radi obrnuto. Ona na lice prvo stavlja konture zatim korektor, a tek poslije puder.
Na ovaj će način vaš make up izgledati prirodno baš kao i make up Hailey Biber i Kendall Jenner, a prirodno je ono što je vrlo trendi u svijetu make up-a.