Otkrivamo vam što se krije iza tiramisu pramenova i zašto su oni toliko popularni

| Beauty |

Tiramisu pramenovi su nova hit frizura

Pramenovi su idealna frizura za sve one koji kod frizera ne žele ići prečesto. Opće je poznata činjenica kako boja jako negativno utječe na našu kosu. Kosa zbog učestalog bojanja može biti ispucana i suha i baš je iz tog razloga bojanje kose poželjno svesti na minimum.

Tiramisu pramenovi su nova hit frizura

Dobra je vijest kako je frizura koja će vam omogućiti da mjesecima ne morate ići kod frizera vrlo popularna. Riječ je o tiramisu pramenovima. Zašto tiramisu pramenovi?

Tiramisu pramenovi su nova hit frizura

Talijanski kolač tiramisu u sebi sadrži tri boje odnosno žutu, svijetlosmeđu i tamnosmeđu, a te boje odlično izgledaju i na kosi. Želite li tiramisu pramenove nekoliko je stvari bitno imati na umu. Osim što je bitno miješati tri boje odnosno plavu, svijetlosmeđu i tamnosmeđu bitno ih je i znati nanijeti. Za tiramisu pramenove bitno je da pramenovi budu široki i upečatljivi. Dobro napravljeni pramenovi traju mjesecima, a u tiramisu izvedbi dobro će izgledati i uz izrast što je, ponavljamo, odlično za zdravlje vaše kose. Također baš zbog tiramisu pramenova kosa vizualno dobiva na volumenu te dobiva teksturu.

Tiramisu pramenovi su nova hit frizura