Otkrivamo vam pravilan način nanošenja korektora kako bi savršeno prekrili podočnjak

| Beauty |

Mali trikovi velikih vizažista kada je u pitanju korektor

Šminka je sastavni dio svakog ženskog dana. Šminkamo se za posao, fakultet, izlaske stoga je vrlo bitno znati kako na pravilan način nanijeti koji proizvod, a mi vam u ovome članku otkrivamo sve male tajne velikih vizažista kada je u pitanju nanošenje korektora.
Nema žene koja u svojoj make up torbici nema korektor. Korektor je čudotvoran proizvod koji prekriva sve nepravilnosti na licu no trebate ga znati koristiti na pravilan način kako bi rezultat bio savršen jer u suprotnome on još više može naglasiti vaše prištiće odnosno podočnjake.

Mali trikovi velikih vizažista kada je u pitanju korektor

Prvenstveno što je bitno prilikom same kupnje korektora jest da ne kupujete presvijetle nijanse korektora, birajte nijanse sa žućkastim podtonom. Nadalje kada kupujete korektor uvijek je bolje kupiti tekući korektor poglavito ako imate suhu kožu.
Mali trik velikih znalaca je da korektor, nakon što ste ga nanijeli, utapkavate to jest blendate prstima.
Korektor nikako i nikada nemojte nanositi na cijelo područje podočnjaka već samo u unutarnji kut oka i vanjski kut oka. Osim što prekriva podočnjake, glavni cilj korektora jest da otvori vaše oko, a kada nanosite korektor na cijelo područje podočnjaka vaše napraviti čete da vaše oko izgleda manje nego što je.