Otkrivamo vam najveće greške koje radite kada su u pitanju miteseri

| Beauty |

Evo što ne smijete raditi s miteserima

Svi mi bismo voljeli imati čist ten bez iti jednog prištića ili mitesera što je gotovo pa nemoguće. Prištići baš kao i miteseri su prirodna stvar no s pravilnom njegom kože lica možemo smanjiti njihovo pojavljivanje.
Miteseri su male crne točkice koje se najčešće pojavljuju u T-zoni našega lica. Oni su ustvari sebum i prljavština koja se skuplja u vašim porama. Ako nam miteseri idu na živce baš kao i nama, u nastavku pročitajte što nikako ne smijete raditi kada su u pitanju miteseri odnosno koja je pravilna njega mitesera.

Evo što ne smijete raditi s miteserima


1. Nikada, ali baš nikada nemojte istiskivati mitesere to je najgora stvar koju možete napraviti kada se radi o miteserima. Istiskivanje mitesera neće rezultirati rješavanjem istih već ćete samo postići kontra efekt te ćete imati sve više i više mitesera.
2. Druga najveća greška jest da ne perete odnosno ne čistite svoje lice na pravilan način. Jedini pravilna način čišćenja lica, poglavito kada su u pitanju miteseri, jest double cleansing.
3. Nemojte koristiti ljepljive trake za uklanjanje mitesera jer one ne da neće ukloniti mitesere već će oštetiti vašu kožnu barijeru.