Otkrivamo vam najučinkovitiji način za čišćenje beauty blendera

| Beauty |

Kako očistiti beauty blender?

Neizostavni dio svake make up torbice postao je beauty blender. Beauty blender volimo jer s njime jednostavno najbolje nanesemo puder. On je definitivno najbolje pomagalo u nanošenju pudera jer s njime se puder najbolje stopi s licem.
Ono što je najbitnije kada je u pitanju beauty blender jest da on bude čist. Potrebno ga je čistiti vrlo često jer inače prljavština i bakterije koje se nalaze na njemu mogu izazvati stvaranje prištića.

Kako očistiti beauty blender?

Svi koji koriste beauty blender znaju kako ga nije tako jednostavno očistiti no mi smo otkrili vrlo učinkovit način čišćenja beauty blendera. Ovim načinom čišćenja čete najbolje ukloniti sve prljavštine s vašeg beauty blendera.

Kako očistiti beauty blender?

Sve što vam je potrebno je vruća to jest proključala voda i deterdžent za pranje suđa. U posudu stavite deterdžent, vodu i beauty blendere. Beauty blendere je potrebno dobro izgnječiti to jest stiskati kako bi sva prljavština izašla iz njih. Vruća voda će ubiti sve bakterije koje se nalaze u njima, a deterdžent će oprati svu šminku to jest puder.
Isto tako vrlo je bitno dobro isprati beauty blendere kako bi se sav deterdžent maknuo iz njih jer on može biti loš za kožu vašeg lica stoga nikako nemojte zaboraviti na taj korak.