Otkrivamo vam najbolji skin care proizvod 2021. godine za koji nećete morati izdvojiti puno novca

| Beauty |

Balea niacinamid serum zaslužio je titulu najboljeg

I ova je, 2021. godina, prošla u znaku njege i skin care-a. Fokus je definitivno više bio na skin care-u nego na make-upu.
U jednu ruku, razlog tome je trend zdrave i njegovane kože, a u drugu ruku razlog je pandemija koja i dalje traje te maske ispod kojih se naš make-up ni ne vidi.
Jedan, možda i najpopularniji, proizvod koji smo otkrili još 2020. godine i kojima je mnogima pomogao u rješavanju prištića, mitesera i flekica je niacinamid serum.

Balea niacinamid serum zaslužio je titulu najboljeg

Mnogi beauty brendovi izbacili su svoje serume na bazi niacinamida. Vjerojatno najpopularniji je onaj brenda Ordinary no mi smo zaključili kako je Balein niacinamid serum definitivno najbolji skin care proizvod on the buget.

Balea niacinamid serum zaslužio je titulu najboljeg

Balea serum za lice s niacinamidom pruža bogatu hidrataciju, poboljšava teksturu kože, pročišćava proširene pore te je odličan za gladak i ujednačen ten. Balea serum za lice s niacinamidom i cinkom prikladan je za sve tipove kože. Regulira proizvodnju sebuma, sužava pore, sprječava nastanak prištića, jača prirodnu obrambenu barijeru, potiče regeneraciju i hidratizira, čime proljepšava izgled kože. Balea serum za lice ne sadrži mikroplastiku ni sintetske polimere topive u vodi kao i parfeme.
Odličnog je sastava i cijene od svega 39,90 kn što ga čini najboljim jeftinim proizvodom 2021. godine po našem mišljenju.