Otkrivamo vam isplati li se kupovati skin care proizvode poznatih osoba

| Beauty |

Kylie Skin

Merch je postao jedna od novih riječi koje se upotrebljavaju svakodnevno. Odnosi se na proizvod koji je osmislila poznata osoba te ih prodaje svojim fanovima. Poznate osobe imaju svoje modne linije, proizvode kave, šminku pa tako i skin care.
No postavlja se pitanje, budući da je vrlo važno što nanosimo na svoju kožu, jesu li brendovi poznatih osoba kvalitetni i jesu li vrijedni hypa koji se stvorio oko njih? Mi vam u nastavku članka otkrivamo vrijedi li izdvojiti novce za skin care proizvode poznatih osoba.
1. Fenty Beauty
Fenty Beauty beauty kompanija poznate pjevačice Rihanne možda je i jedan od najpoznatijih beauty brendova poznatih osoba. Fenty beauty ima dosita kvalitetne sastojke, ali ne i revolucionarne. Dosta proizvoda Fenty Beauty sadrži bojila i parfem što mnogima izaziva iritacije tako da je to minus ovih proizvoda.

Fenty Beauty

2. Kylie Skin
Kylie Jenner jedna je od najpoznatijih osoba na planeti, a proslavio ju je njezin lip kit. Kylie se prvo bazirala na make up no nedavno je izbacila i skin care proizvode. Njezini make up proizvodi puno su kvalitetniji od skin care proizvoda stoga se više isplati investirati u Kylie Cosmetics nego u Kylie Skin.
Zaključak jest da za puno manje novaca možete pronaći jednako kvalitetne, ako ne i bolje proizvode u drogerijama no imate li novaca i želite li isprobati skin care proizvode slavnih osoba možete jer nije da nisu djelotvorni.

Kylie Skin