Otkrivamo vam 5 razloga zašto vam puder loše izgleda na licu

| Beauty |

Evo zašto vam puder dobro ne izgleda na licu

Puder je dio svakodnevice mnogih žena. On prikriva nesavršenosti, izjednačava ten te daje svježinu licu koja nam je potrebna gotovo svakog jutra. Ono što je najbitnije kada je u pitanju puder jest da pogodite onaj koji vama i vašoj koži najviše odgovara. Ako ste jedna od onih koja kada god nanese puder na svoje lice nije zadovoljna kako on izgleda jer ili je drugačije nijanse ili se guli s lica ili pak naglašava pore pročitajte članak do kraja jer otkrivamo vam 5 razloga zašto vam puder loše izgleda na licu.

Evo zašto vam puder dobro ne izgleda na licu

1. Ne koristite podlogu za puder
Podloga za puder u vidu kreme za lice je ključna. Hidratantna krema prije nanošenja pudera je vrlo bitna jer osim što će nahraniti vašu kožu upravo će se zbog nje puder lakše nanositi i blendati.
2. Odabrali ste krivi puder za svoj tip kože
Kako biste odabrali pravi puder koji će na vašem licu izgledati savršeno bitno je znati koji ste tip kože te prema tome trebate birati puder.
3. Koristite neodgovarajuće kistiće za nanošenje pudera
Kistić za nanošenje pudera je vrlo bitan kako biste mogli dobro izblendati puder. Veliki kistić s puno dlaka koji je mekan je odgovarajući kistić za nanošenje pudera.
4. Previše pudera na koži
Previše pudera na koži nikako nije dobro jer ne izgleda dobro na licu jednostavno se teže blenda i izgledat ćete potpuno neprirodno.
5. Kriva nijansa pudera
Kriva nijansa pudera je možda i najčešći problem kada je puder u pitanju. Pri odabiru prave nijanse bitno je da puder vidite na danjem svijetlu kako izgleda jer to je najrealniji prikaz nijanse i tako ćete najbolje znati jeli on odgovara vašoj koži.