Otkrili smo novi odličan body scrub!

| Beauty |

Piling za kožu

Koža Vam je suha i gruba? Onda je piling prava stvar za Vas. Piling, pomoću svoje grube strukture, uklanja mrtve stanice kože. Koža je nakon uporabe pilinga preporođena, glatka i meka. Mi smo otkrili odličan piling za tijelo koji možete pronaći u našim drogerijama.
Ziaja Lemon Cake Sugar Body Scrub je piling očaravajućeg mirisa, odlične teksture koja je dovoljno gruba da ukloni mrtve stanice kože, a opet dovoljno glatki da Vam ne ogrebe kožu. Koža je nakon pilinga mekana, zaglađena, sjajna iz razloga što piling nježno uklanja mrtve stanice kože, reducira grubost i suhoću te ostavlja prekrasan miris na koži. Vaša će koža, nakon pilinga, sjajno mirisati, kao što i sam naziv body scrub-a kaže, na neodoljiv miris kolača od limuna. Ziaja Lemon Cake Sugar Body Scrub je šećerni piling na bazi prirodnih kristala šećera i karite maslac. Spomenuta kombinacija ne samo da kožu čini mekom, glatkom, zategnutom i njegovanom već i sprječava dehidraciju kože jer na površini kože ostavlja zaštitni sloj koji kožu štiti upravo od dehidracije.

Ziaja Lemon Cake Body Scrub


Kako koristiti Ziaja Lemon Cake Sugar Body Scrub?
Piling se koristi tako da ga nanesete na čistu i vlažnu kožu, koju ste prethodno mogli oprati želeom za kupanje Ziaja Lemon Cake Bath Jelly Soap , iz iste linije proizvoda, koji kožu također ostavlja čistom, glatkom i sjajnom. Ziaja Lemon Cake Bath Jelly Soap je žele za kupanje vrlo zanimljive teksture i odličnog mirisa. Nakon što ste piling nanijeli na čistu kožu lagano ga kružnim pokretima utrljajte u kožu i nemojte biti pregrubi kako vam šećerna zrnca ne bi oštetila kožu. Važno je dobro isprati piling s kože, a nakon što kožu osušite ručnikom na nju nanesite umirujuću kremu.
Odlična je stvar što su i Ziaja Lemon Cake Sugar Body Scrub i Ziaja Lemon Cake Bath Jelly Soap veganski proizvodi koji nisu štetni za Vašu kožu.