Otkrili smo najbolji ljetni make-up proizvod iz Chanela

| Beauty |

Od nedavno je na tržištu dostupno nekoliko novih odličnih Chanel proizvoda kojima se postiže izgled pravih Parižanki, linija kojom ćete napokon ostvariti prirodan, svježi i izgled na vašoj koži.

Kolekcija Les Beiges Complexion daje prirodan i svježi izgled bez puno truda. Ova lagana formula redifinira ono što smo mislili da znamo o make-upu – da mora biti gusti da bi prekrivao kao i načine na koji ga nanosimo. 2019. Chanel je lansirao Water-fresh tint koji je zapravo preteča ove kolekcije koja se bazira na vodi koja sadrži mikronske čestice pigmenata koji se razmazuju u dodiru s kožom. Ova inovativna linija proizvoda sa svojom lakoćom i jednostavnošću sastojaka donosi sasvim novu eru make-upu u kojoj je make-up oslobođen od svakog suvišnog sastojka.

Kolekcija Les Beiges Complexion

Tehnologija inkapsuliranih pigmenata, pohranjena u hidratantnu bazu osvježava na prvi dodir. Prilikom umasiravanja proizvoda, oslobodi se svjež pigment koji se u potpunosti stapa s kožom donoseći joj hidrataciju i boju. Pod prstima je kao da nanosite gušću geliranu vodicu, koja na koži ostavlja svježi i vlažni zgled dok se sitne čestice pigmenta lagano razmazuju i donose prirodnu pokrivenost i boju. Rumenilo sadrži i prirodan aktivni sastojak koji pomaže održati razinu vode u koži te je na taj način hidratizira.

Kolekcija Les Beiges Complexion

Linija se sastoji od dva nova proizvoda – „Water Fresh Complexion touch“ – korektora koji daje prirodne rezultate i dolazi u čak 16 nijansi te „Water Fresh Blush“ – rumenila. Izgled koji se postiže Water-Fresh Blush rumenilom u 6 nijansi, je poput prirodno rumenih obraza nakon šetnje gradom. Nećete imati osjećaj kao da na koži nosite rumenilo, ali ono će ostati postojano.

Kolekcija Les Beiges Complexion
Kolekcija Les Beiges Complexion