Otkrili smo genijalan trik zbog kojeg će vaša stopala ovog ljeta biti mekana

| Beauty |

The Ordinary Peeling Solution rješenje je za suha i hrapava stopala

S proljećem i ljetom odnosno s toplijim vremenom dolazi i sezona sandala i natikača. Nakon duge zime u kojoj smo svoja stopala skrivali u čizmama napokon je došlo vrijeme za sandale i natikače koje su no. 1 obuća za proljetne i ljetne mjesece.

The Ordinary Peeling Solution rješenje je za suha i hrapava stopala

No kako bismo mogli nositi sandale i natikače bitno je da naša stopala budu uredna i njegovana. Osim urednih, skraćenih i nalakiranih noktiju bitno je i ukloniti višak mrtve kože sa stopala te ih hidrirati kako ne bi izgledala suho i kako koža stopala ne bi bila ispucala.
Internetom to jest društvenim mrežama ovih dana kruži genijalan trik zbog kojeg će vaša stopala ovog ljeta biti mekana te neće izgledati suho i ispucalo. Naime sve što vam je potrebno je The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution. Inače se ovaj The Ordinary proizvod koristi kao piling za njegu lica no on odlično funkcionira i na vašim stopalima.

The Ordinary Peeling Solution rješenje je za suha i hrapava stopala

Sve što je potrebno jest da The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution nanesete na stopala i pustite neka odstoji 15 do 20 minuta. Nakon toga stopala isperite vodom i nanesite neku masnu kremu poput Vaselinea. Nakon ovog tretmana vaša stopala bi trebala biti mekana, a ako vam se takva neće činiti nakon jednog tretmana ponovite postupak više puta. Budite uporni!