Otkrijte jedinstvenu formulu za ljepotu i zdravlje kože lica

| Beauty |

Zeotex derm krema i mask
Zeotex derm krema i mask

Kombinacija proizvoda Zeotex Derm i Zeotex Mask temelji se na snazi zeolita i pruža potpuno rješenje za probleme s kožom, pružajući izvanredne rezultate i postajući popularan izbor mnogih koji žele imati čistu, zdravu i sjajnu kožu.

Zeotex derm krema i mask
Zeotex derm krema i mask

Zeotex Derm krema je posebno dizajnirana za njegu problematične kože. Njena jedinstvena formula s zeolitom omogućuje dubinsko čišćenje i uravnoteženje kože. Zeolit djeluje kao prirodni detoksikator koji uklanja toksine, nečistoće i višak sebuma iz pora, istovremeno pomažući u održavanju pH ravnoteže kože.

Redovito korištenje Zeotex Derm kreme pomaže u smanjenju akni, začepljenih pora i ostalih problema s kožom. Koža postaje čišća i ravnomjernija, s osvježenim i mladenačkim izgledom.

Zeotex derm krema i mask
Zeotex derm krema i mask

Zeotex Mask maska za lice je idealan pratitelj Zeotex Derm kreme. Izrađena od visokokvalitetnog zeolita, ova maska pruža dubinsko čišćenje i smirivanje kože. Zeolit u maski upija nečistoće, toksine i višak ulja, istovremeno umirujući upale i smanjujući crvenilo. Redovita uporaba Zeotex Mask maske poboljšava teksturu kože, smanjuje pore i ostavlja kožu mekom, glatkom i revitaliziranom.

Zeotex Derm krema i Zeotex Mask maska preporučuju se svima koji imaju problema s problematičnom kožom, aknama, začepljenim porama ili neujednačenim tenom. Prikladni su za sve tipove kože i pružaju učinkovito i prirodno rješenje za ljepotu i zdravlje kože.

Odličan saveznik Zeotex Derm krema je i kod niza drugih problema na koži kao što su crvenilo, lišajevi, ekcemi, svrbeži, rozaea..

Ove proizvode možete pronaći na policama dm trgovina i Bipe diljem Hrvatske, kao i u ljekarnama te na webshop stranici  zeotex.hr

Otkrijte snagu Zeotex Derm kreme i Zeotex Mask maske i uživajte u čistoj i blistavoj koži.