Otkrij novi sjaj za svaki tip kože - čak i osjetljivu!

| Beauty |

Jeste li znali da je, kada govorimo o koži lica, gubitak sjaja i blistavosti kože druga najveća briga žena u mnogim zemljama?

Procijenjeno je da ovi čimbenici zabrinjavaju čak 384 milijuna žena diljem svijeta, a njihovo pogoršanje često se primjećuju usporedno sa starenjem kože.

Istovremeno, vitamin C jedan je od najznačajnijih antioksidansa u koži, koji joj pomaže da održi svježinu, a jednako je važan i za funkcioniranje cjelokupnog organizma, nešto što učimo još od djetinjstva.

No, jeste li znali da ljudska bića ne mogu prirodno sintetizirati ovu molekulu, već naš organizam i koža ovise o vanjskim dodacima?

Upravo zato se La Roche-Posay ove sezone okreće jednoj od najmoćnijih molekula protiv starenja i „zvijezdi u usponu” industrije kozmetičkih proizvoda, predstavljajući još jednu inovaciju iz svojeg laboratorija: serum PURE VITAMIN C10!

PURE VITAMIN C10 novi je obnavljajući serum protiv bora, koji sadrži čisti vitamin C i pomaže u vraćanju potpunog sjaja kože – i to one najosjetljivije!

Ovaj proizvod sada je vaš glavni saveznik u borbi protiv bora, gubitka sjaja i neujednačene teksture kože; ona trenutno postaje mekša, hidratizirana i sjajna, a tanke su linije vidljivo smanjene. Vaša koža je transformirana, a njezina tekstura i ten izgledaju glađe i ujednačenije, kako bi dosegla svoj puni sjaj.

Osim čistog vitamina C, koji ima važnu ulogu u zadržavanju vlage i povećanju blistavosti, aktivna i optimalna koncentracija sastojaka u serumu PURE VITAMIN C10 uključuje salicilnu kiselinu koja potiče uklanjanje mrtvih stanica kože i neurosensin koji umiruje kožu. Nakon testiranja proizvoda čak 71 posto ispitanika smatra da su se tanke linije smanjile i da im je ton kože blistaviji, 84 posto ističe da proizvod koži pruža zdravi sjaj, a 87 posto njih smatra da je tekstura kože mekanija .

PURE VITAMIN C10 još je jedna od inovativnih formula laboratorija La Roche-Posay koji su usmjereni na borbu protiv znakova starenja, bilo da su oni posljedica staranja kože ili vanjskih utjecaja poput stresa i zagađenja.

Tako je prošle godine jedna od vodećih dermatoloških marki na svijetu predstavila serum Hyalu B5, prvi proizvod marke La Roche-Posay za njegu protiv bora koji minimizira znakove starenja i smanjuje vidljivost bora, pružajući licu svjež i krepak izgled. Pomoću visoke koncentracije dviju vrsta čiste hijaluronske kiseline, vitamina B5, madecassosidea i termalne vode La Roche-Posay, ovaj proizvod omogućuje intenzivno popunjavanje i obnovu kože.

Sve inovacije laboratorija La Roche-Posay zajedno usmjerene su na to da prate i nadopunjuju vašu dnevnu rutinu te da vam pomognu u tome da kada se pogledate u ogledalo ne vidite samo znakove umora, već svježe i vitalno lice, koliko god ono bilo osjetljivo. Uz PURE VITAMIN C10 vrijeme je da otkrijete njegov potpuno novi sjaj!

Više informacija pronađite na laroche-posay.com.hr, a maloprodajna cijena novog La Roche-Posay PURE VITAMIN C10 seruma jest 260 HRK.