Osvrt na 5 beauty trendova iz 2020

| Beauty |

naslovnica za 5 makeup trendova 2020

Iako je ova godina bila izazovna za cijeli svijet, počevši od požara u Australiji do Corona virusa mnogo je industrija patilo. Kako se razvijala situacija, tako je zaživio online svijet pa i sama beauty industrija. Ako do sada niste imali priliku isprobati neki od trendova, pokušajte na novogodišnju večer. U nastavku vam donosimo 5 najvećih beauty trendova iz 2020. godine.

četkice za nanošenje make-upa

1.Sjenila u neobičnim bojama – prvi na listi je jest najneobičniji trend ove godine, a to su sjenila i olovke za oči u raznim bojama kako bismo naglasili boju očiju. Ako se odlučite na ovaj look preporučuje se staviti primer ili korektor kao podlogu kako biste postigli jači pigment boja.

oči naglašene olovkom u plavoj boji
@brittsully

2. Obrve počešljane prema gore – riječ je o natural make-upu, s uglavnom ne počupanim obrvama počešljanima prema čelu. Kako bi obrve bile dulje namještene, savjetuje se da četkicom kojom češljate obrve prvo prođete po ne namočenom sapunu ili možete koristiti proizvode koju su namijenjeni za fiksirati iste.

slika počešljanih obrva
@westmanatelier


3. Životinjski uzorak na kapcima – ovaj trend je apsolutni hit, ponajviše leopard utorak zavladao je kapcima mnogih svjetskih make-up artista. Osim mašte i dobre volje potrebna vam je tanka četkica i mirna ruka. Izađite iz zone komfora i probajte ovaj trend.

životinjski uzorak na kapcima
@sydneylcarlson


4. Maskare u boji – ovaj trend seže i dalje od 2020, ali ovoga puta su to svijetle boje kako bi oči došle do izražaja na drugačiji način.

slika maskare u boji
@lapetitevengeance

5. Smokey eye u crvenoj boji - vjerujemo da smo svi do sada usavršili klasični smokey eye, ali došlo je vrijeme da se izmjene stvari i to baš u crvenu. Crvena boja svakako će dodati dašak glamura vašem make-upu.

slika sa crvenim smokey
@nandi_marie