Osvojite Max Factor proizvode za look Ecije Ivušić

| Beauty |


Ecija Ivušić #MyFactor

Max Factor lansirao je #MYFACTOR kampanju koja slavi ljepotu, koja slavi nesavršenosti i nepravilnosti koje nas razlikuju, a daju nam bit i čine nas jedinstvenima. „Istaknite svoju posebnost!“ kaže Ecija Ivušić, popularna voditeljica čiji je look za #MYFACTOR kampanju osmislila Max Factor vizažistica i edukatorica Vanesa Ćopić. Ecija je tako odlučila naglasiti svoj senzualni pogled, odlučivši da je to njen #myfactor koji je njena posebnost. 

Ecija Ivušić #MyFactor

Dramatičan volumen trepavica postignut je pomoću Max Factor False Lash Effect maskare, na način da je četkica maskare naslonjena što bliže korijenu trepavica, a zatim su trepavice cik cak pokretima izvučene prema vrhovima. Uz maskaru, za Ecijin zavodljivi pogled zaslužna su Max Factor Masterpiece Nude Palette sjenila. Kombinacija svjetlucavih i mat nude nijansi omogućuju bezbroj make up look-ova; nježno romantičan, poslovan ili senzualni smokey eyes. Svijetle svjetlucave nijanse mogu se koristiti i kao highlighter, ukoliko su nanesene na  jagodice, duž nosa ili u Ecijinom slučaju, na unutarnji kut oka, kako bi se otvorio pogled. Završni touch postignut je Mastertouch korektorom, koji je nježno utapkan na podočnjake za svjež i odmoran izgled. 

Max Factor

Max Factor vam ovim putem poklanja poklon paket koji uključuje sva tri Max Factor proizvoda koja su korištena za Ecijin look - maskaru, paletu sjenila i korektor. Nagradna igra odvija se na Facebooku, sve što trebate napraviti je (osim biti fan Wall.hr portala) da u komentarima objave ovog članka napišete koji je vaš #myfactor koji volite naglasiti na svome licu te tagirati prijateljicu. Dobitnika/dobitnicu ćemo odabrati slučajnim odabirom. Sretno!

I ne zaboravite koristiti make-up kako bi istaknule ono po čemu ste posebne, naglasite svoj faktor i s ponosom ga pokažite svijetu.