Oprez: ova hrana uzrokuje neugodan miris tijela!

| Beauty |

 
Konzumirate li često ove namirnice?
Konzumirate li često ove namirnice?

 Sigurno vam neće biti nikakvo iznenađenje činjenica da sve što stavimo u svoje tijelo ima veliki i važan efekt na zdravlje i kemijske reakcije u tijelu. Pojedite cheeseburger i osjećat ćete se usporeno i tromo kasnije u danu, za razliku od obroka na bazi proteina ili porcije povrća. No, osim što je energetski važno ono što unosimo u tijelo, danas smo saznali da ono što jedemo ima i velik utjecaj na prirodan miris našeg tijela.

Prehrana puna začinjene hrane, luka i češnjaka je odlična za organizam i zdravlje - ali osjećat će se kroz sve pore vašeg tijela. Vjerujte nam, ne ugodno! Ove tri navedene namirnice mogu se zadržati u vašem sistemu i do 48 sati nakon što ih pojedete (ovisno o količini konzumirane namirnice, naravno). Zbog ovoga ćemo ipak promisliti dvaput želimo li dodati feferone na pizzu večeras...
Krem juha od češnjaka
Krem juha od češnjaka
 
Također, crveno meso i alkohol uzrokuju izuzetno neugodan miris tijela zato što pri prerađivanju ovih namirnica u organizmu kao nusprodukt nastaje šećer koji tijelo zatim procesuira kroz pore. Rezultat može biti neugodan, slatkasti miris tijela - koji je sve samo ne sladak! Ako ste popili malo previše, savjetujemo svježe voće i povrće i čiste proteine kojima ćete izbjeći onaj neugodan "miris mamurluka" sljedećeg dana.

Ne moramo ni spomenuti činjenicu da naše tijelo reagira s parfemom na različite načine, prema tome jako je važno da stvorimo čistu, svježu bazu kako bismo dozvolili svojem najdražem parfemu da učini svoju čar!