Only Imagine... – novi proljetni miris iz Avona

| Beauty |

Zamislite proljetni dan, lagani povjetarac koji diže u zrak latice koje, gledane iz daljine, izgledaju baš poput leptira. A sad zamislite parfem inspiriran ovim doživljajem: Only Imagine... EDP, ženstveni i senzualni miris prvi je dizajnerski uradak koji sadrži stopostotni prirodni ekstrakt zelene jabuke, a dolazi u elegantnoj cvjetnoj bočici koja dodatno naglašava njegovu senzualnost.

Only Imagine... pripada kategoriji svježih cvjetno-voćnih mirisa, a uz jabuku sadrži i note ružičastoga božura i nježnog mošusa. Gornje tonove kupina i lišća maline savršeno nadopunjuju srednji tonovi cvijeta ljubičice i dozrelih ribiza, dok opojnost i čaroliju ovog mirisa naglašavaju bazni tonovi cedrovine i sandalovine.

„Avon Only Imagine... je odraz vječnog optimizma i trenutka u kojem smo neopisivo sretni jer smo dijelom predivnog, razigranog svijeta“, rekao je kreator mirisa Pierre Negrun.

Isprobat će ga i 3 naše čitateljice, a sve vas pozivamo da posjetite novi Avonov microsite www.avoninbloom.com i osjetite čari kupnje u Avonu, zabavite se i osvojite svaki tjedan 50 vrijednih nagrada. Otkrijte i korisne trikove te sjajne proizvode koji će ovo proljeće učiniti nezaboravnim!